- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.063
- Поени од реакции
- 74.708
Златко Бошковски наводно е ново засилување на екипата на Вардар. Зимово од Силекс премина во Униреа Романија, а се работи за лев бек, кој во минатото мислам дека има играно и во Вардар.
Точно, ко по навика доѓаат тука колку да одржат форма, па ако не најдат ангажман во странство остануваат по некоја полусезона. На крај ќе си најде некоја екипа од Киргистан и таму ќе си продолжи...Ivanovski samo trenira u Vardar, a ceka angazman nadvor taka da ne mi se verue mn deka ke ostane igracov
Немаше лична навреда за ти да ме врејџаш мене...да и го изнапикам на сестрати в'газ па на мајкати да и го дам в'уста...ебати крвта помешана со албанска!!!Еј друже, ама стварно ти си неписмен бе. Па ФФМ ако го спасуваше Вардар, лесно ќе направеше да има проширување на лигата ! Не биди глуп до толку.
Тоа што не ти се јасни тебе законите во спортот, е друга работа. Ако си информиран ќе знаеш дека фузија постои уште со самото постоење на фудбалот и дека тоа е дозволено, и дека останувањето на Вардар во првата лига е на легален начин.
П.С. ЉУБОМОРНЕ ДУШЕ, МОГУ ДА ГА ПУШЕ.
--- надополнето: Jun 27, 2011 12:29 AM ---
Абе море неписмен еден, па само по 500 Комити во просек имаше најмалку на секоја утакмица дома, и плус уште 1000 обична публика, сето тоа во ситуација кога клубот е ПОСЛЕДЕН НА ТАБЕЛА. Вие толку публика не сте виделе ни кога бевте први на табела !!
А ти треба да се помириш дека Вардар е БРЕНД и затоа нема никогаш да игра во втора лига ! И дека конечно добива спонзор на место и од следната сезона ќе гази се пред себе.
--- надополнето: Jun 27, 2011 12:32 AM ---
Абе, селски, па и Зелениково, и Волково, и Драчево, и Лисиче се ПАРИЗ за твоето село ! Дрољо една сељачка, цел живот патите од комплексот за Скопје, да ви ебам куртоните неписмени.
Знам дека ве боли ама тоа е, ВО СКОПЈЕ ВИ СЕ ЕБАТ СЕСТРИТЕ.
СО ВАШИ ПАРИ СКОПЈЕ СЕ ГРАДИ !!!
Мислам дека си отиде Ристевски негде надвор во зимската пауза. Словенија ми се чини.Филип Ивановски би бил одлично засилување за нас во моментов. да дојде уште и Бајо, па и Филип Петров кога ќе го додадеме од позадина, би имале добар напад, иако мора да се признае дека сигурно се надвор од натпреварувачки ритам. Има доста вишок играчи и во овие што тренирале. незнам што мајка бара Неловски да тренира...
Па и овој Ацевски не се покажа нешто којзнае колку ланската сезона...
--- надополнето: Jun 29, 2011 11:02 PM ---
Заборавив да споменам, дека ми е мило што го задржале младиот ристевски. Мислев дека ни побегна по некоја од Скопскиве екипи, али сепак останал. Од тие 1994 едниот ми е трет братучед, напад игра, Дарко Ѓурчиновски![]()
Да, да знам дека и јас тогаш нешто такво читав, па и на темава баш за тоа дискутиравме, ама изгледа се вратил пошто погоре пишаа дека го висделе на тренинг.Мислам дека си отиде Ристевски негде надвор во зимската пауза. Словенија ми се чини.
Многу реално кажано од Илчо Георгиевски.Буквално времето не гази. Мораме да се свртиме кон поискусмните играчи кои може веднаш да се вклопат. Проблем е и малиот избор на домашни играчи, бидејќи поквалитетните веќе си најдоа клубови. Затоа мора да се свртиме кон страмнците, но и со нив мора да се биде претпазлив
не...стефан ристески е оној шо беше во младинскиот тим на парма и требаше во фоџа да игра?
тој е стефан ристовскистефан ристески е оној шо беше во младинскиот тим на парма и требаше во фоџа да игра?