Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
го прочитав и јас тоа почнал да тренира денеска тоа е добро,денеска одмараат и така се жените но дожд има :)

Останаа Фиш, и најверојатно Енди на патот до финалето.Фиш игра многу добар турнир, но мислам дека Рафа ќе го среди утре во 3, најмногу во 4 сета.
Енди игра навистина добро, и ќе биде тешко но, Рафа ќе го освои Вимблдон и ќе остане No.1 :)

Останаа Фиш, и најверојатно Енди на патот до финалето.Фиш игра многу добар турнир, но мислам дека Рафа ќе го среди утре во 3, најмногу во 4 сета.
Енди игра навистина добро, и ќе биде тешко но, Рафа ќе го освои Вимблдон и ќе остане No.1 :)

Ако Ноле влезе во финале, а Надал го совои пак паѓа на второ место.. Али тоа не е важно.. Ќе славиме 11та титула, ако освои

Nadal vs Fish 6-3 6-3 5-7 6-4

117510942_crop_340x234.jpg

BEFORE THE MATCH WITH NADAL

9445roast_fish.jpg

AFTER THE MATCH WITH NADAL!!!

:(:(:(

За некоја минута започнува големото 1/2 финале и се надевам дека иде во финале, мораааа!!!!!!!!!!

VAMOS RAFAAAAAAAAA

VAMOS RAFA !!
Ајде после толку порази од србинот стигни до финале, и направи ме посреќен човек па победи го и докажи зашто си број еден. :)

Со оваа игра ништо неправи Надал иако проба на сервис на Мареј еден поен со форхенд паралела да испрати по линија направи преголем аут со што покажа и тоа не му иде...ФАК:mad:
Ајде мајсторе здиви се сеаааа...VAAMOOOOOOOOOS
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:40 PM ---
Коментаторот...НАДАЛ = ГЛАДИЈАТОР(y):cool:

Уживајте бе 11-тата титула е пред нас.Горд сум што живеам во времето на најдобриот тенисер во Историјата.

5-7 6-2 6-2 6-3 VAMOS GLADIATOR

И повторно едно убаво финале ќе гледаме против новиот рекет бр. 1 на АТП иако не е поуспешен во ништо од Надал...:D

Nadal да продолжи со ова темпо, го минува Федерер на вкупно гренд слем титули. Пу пу да не го урочам. само среќата нека го служи (за повредите) а за играта никој нема спас од него :) Vamos Rafa!

Прво честитки. А у недела ќе си го папа Ноле.

Изјава на Надал по мечот: Многу ми падна жал за Енди зошто го изигра турнирот многу јако и заслужи финале. Потоа го прашал коментаторот што правеле муабет на мрежа и Надал рекол, Енди ми ја честиташе победата и ме праша како се чуствувам, а овој потоа му рекол жал ми е .:/ Свака Част за Добрината!!!

Само Џокович не го признавам за таков голем тенисер како Надал Федеред Мареј по нивното однесување. Кое однесување го има Џокович на теренот не се однесува фер и коректно. може и сум грешка ама не го признавам за голем спортист во целост

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom