Коментаторот башка спомна најподготвен спортист во последна декада е Надал
Ако некој може да те фасцинира тоа е само РАФАЕЛ НАДАЛ!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изјава на Надал по мечот: Многу ми падна жал за Енди зошто го изигра турнирот многу јако и заслужи финале. Потоа го прашал коментаторот што правеле муабет на мрежа и Надал рекол, Енди ми ја честиташе победата и ме праша како се чуствувам, а овој потоа му рекол жал ми е .:/ Свака Част за Добрината!!!
секоја година така го тешат)
Само Џокович не го признавам за таков голем тенисер како Надал Федеред Мареј по нивното однесување. Кое однесување го има Џокович на теренот не се однесува фер и коректно. може и сум грешка ама не го признавам за голем спортист во целост
Добро и ти си донекаде во право. Не земав во предвид дека е Блаканец. Па сеа таму нема што да прави блакан е тоа
иначе зборот ми беше дека не ми се допаѓаат пцофките и понекогаш кога нервозата неможе да си ја контролира. Но тоа е тоа. Сепак е голем но за мене не од рангот на Фед Надал Мареј
Па тоа е ти реков балканска нервозаАма разбери дека секој спортист се нервира, само што секој различно ги доживува и искажува емоциите... И, само незнам од дека Мареј го стави пред Ноле во однесувањето, ајде за Федерер оправдано, мада и Надал има некој постапки што мене лично не ми се допаѓаат, ама секој си има свое размислување и затоа ова е форум, да се искаже сопственото мислење за одреден спортист, клуб итн...![]()
Ама разбери дека секој спортист се нервира, само што секој различно ги доживува и искажува емоциите... И, само незнам од дека Мареј го стави пред Ноле во однесувањето, ајде за Федерер оправдано, мада и Надал има некој постапки што мене лично не ми се допаѓаат, ама секој си има свое размислување и затоа ова е форум, да се искаже сопственото мислење за одреден спортист, клуб итн...![]()