Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Nadal vs Del Potro 7-6 3-6 7-6 6-4
Next is Fish
Parrot_Fish.JPG

Фиш не би требало да прави проблеми како Дел Потрово

Искусен е Надал со рибите нема што.Островјанин е дечкото секој ден пецал риби како мал.Ова е малце поголмка и башка е во добра форма а и не е европејска Амеркичка е незгодни се тие.Ама риба си е риба ипак.Ке ја спреми и ке ја испржи додека федерер си ги врзува патиките за вториот меч за денот..

Фиш не би требало да прави проблеми како Дел Потрово
Мене повеќе ми личеше дека од 6-6 медицински тајмаут коа имаше дека му тргна во надолна линија играта, а предходно баш добро играше.:confused:

Мислам дека премногу мислеше на повредата, и затоа беше така, дефокусиран.. Промашуваше удари кои со затворени очи го годи, и мора да признаеме, на овој меч да беше Федерер, Надал ќе изгубеше... Но, што би било кога би било.. Фиш навидум е лесен противник, но и не сум баш убеден... Го чекав Томас, во реприза на финалето, но ништо..

Мислам дека премногу мислеше на повредата, и затоа беше така, дефокусиран.. Промашуваше удари кои со затворени очи го годи, и мора да признаеме, на овој меч да беше Федерер, Надал ќе изгубеше... Но, што би било кога би било.. Фиш навидум е лесен противник, но и не сум баш убеден... Го чекав Томас, во реприза на финалето, но ништо..
Можно е да е до тоа како што викаш, цело време мислел на повредата да не биде бетер и неможел да се сконцентрира/фокусира на играта. Башка цело време делуваше и се приметуваше дека е нервозен.

Да да, сигурно влијај.. Колку и да е јак психички, мора да мисли на тоа, како е, шо е, дали ќе можам и сл.. А и плус судијата го „гибна“ па се собраа неколку работи.. Иако мора да признаам, кога судијата го опомени, не го имам видено Рафа во онакво издание, и со онакво лице...

Да да, сигурно влијај.. Колку и да е јак психички, мора да мисли на тоа, како е, шо е, дали ќе можам и сл.. А и плус судијата го „гибна“ па се собраа неколку работи.. Иако мора да признаам, кога судијата го опомени, не го имам видено Рафа во онакво издание, и со онакво лице...
Штета што толку многу работи му се насобраа баш сега на турниров, кога почна полека да живнува со играта:confused:
Какви неколку Форхенд дијагонали испрати, ЅВЕР:love:

Нема ништо посериозно изгледа,чим продолжи да игра но сепак стравот беше присутен.Добро е што е стопалото сигурно незгодно доскокнал,се надеваме колената му се во ред.

Добро е, добро е ... Еве што напиша на ФБ :
-Rafael Nadal
Good morning everybody. Yesterday after the match I went to take an MRI at a London hospital. During the match I thought I had something serious but as the match went through the pain got better and thankfully the tests don't show an injury. Today I will practice at 4.30 pm and I'll play tomorrow. Thanks all for the support.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom