Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Мрзам да мешам политика ама држи

http://twitpic.com/5hn51l

Заклучок од сликава? Кога веќе од слики носите заклучоци нели.
Не дека сум му адвокат на Грујо и дека го бранам, ама претпоставувам знаеш која е причината за нивната средба, така ? :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Те молам да и посветиш внимание на сликата за која одговорно тврдиш дека докажува соросци како учат да протестираат :) Се подрудив да ти ја принесам, ако може да ми дадеш мислење
:)
која слика бе брат, дај ми линк не те сваќам,уморен сум неможам многу мозок да тупам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не дека сум му адвокат на Грујо и дека го бранам, ама претпоставувам знаеш која е причината за нивната средба, така ? :)
И за таа слика што е постирана кај што е Коце има причина за средба, ја објасни РедСтарФанМКД, без разлика која е причината - ако веќе носиме заклучоци од слики да видиме што заклучок ќе биде изваден од оваа слика.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
сакаше да каже дека според една слика вадат муабети така да и ние би можеле сеа да се праиме на Тошо и да викаме дека е ова заговор против Петар од VII-2 ! И коа некој ке ми докаже дека е ова за Ромите шо беше денес ке се правам луд и нема да признавам
--- надополнето: Jun 27, 2011 9:34 PM ---
која слика бе брат, дај ми линк не те сваќам,уморен сум неможам многу мозок да тупам
Еве за оваа зобреше дека докажувала, а јас ти викам дека е Коце на неа. Што значи паѓа у вода се

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Добро Коце е ..а тоа лево кој е ..Грујо ли е ? и ?
каква врска има сеа тоа ? Одвори ми ако сакаш со Да или Не , дали оваа слика докажува поврзаност со Сорос и организирање протести? Ако да, зошто?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
каква врска има сеа тоа ? Одвори ми ако сакаш со Да или Не , дали оваа слика докажува поврзаност со Сорос и организирање протести? Ако да, зошто?
Абе човек, двајцата едниот Кирил другиот бушав незнам како се вика им објавија слика од некој семинар или незнам каква обука на сорос фондацијата и Милчин беше со нив ..и сега они искачаат како организаторот на протестот кој се пропагира како непартиски и борба за граѓански права..и сега ај убеди ме ти дека они не работат за сорос и за Милчин а индирекно за Б.Ц. ајде убеди ме ! .

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
И за таа слика што е постирана кај што е Коце има причина за средба, ја објасни РедСтарФанМКД, без разлика која е причината - ако веќе носиме заклучоци од слики да видиме што заклучок ќе биде изваден од оваа слика.
По терк на една наша телевизија, можеме многу хипотетички заклучоци да извлечеме...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.429
Дади една потврда дека протестиве се организирани од СОРОС и еве јавно кажувам тука дека доколку истото го направиш јас повеќе на истиве не одам ..
До сега, во сите твои постови на темава, ти тролаш, односно, ништо не кажуваш туку само пренесуваш претпоставка односно лага од Сител телевизија поради која они се и тужени.
И тоа тужени се баш поради таа констатација, дека организаторите се членови на СОРОС, за што постојат документирани факти дека не се ...

Се е презентирано пред тв куќите и тоа покани беа испратени до СИТЕ, е сега што ти гледаш Сител и само Сител па ни ја презентираш нивната '' реалност '' е твој личен проблем, али истите тие Сител секогаш не игнорирале бидејќи се плашат од вистината, т.е. не, не дека се плашат од истата, и ним истата им е добро позната али знаат дека ако ја презентираат во етер од нивни вести дека истото ќе штети на партијата зад која евидентно стојат.
Па спремни се да плукаат по семејството нарекувајќи го дисфункционално, спремни се да го направат Мартин најголем деликвент во Македонија, спремни се во пакет со МВР да изнесуваат погрешни информации и да учествуваат во заташкувањето на ова убиство, спремни се да го гледаат народот во очи и да го манипулираат и лажат, спремни се да ги игнорираат молбите од братот на Мартин, неговиот вујко и чичко од кои беа осудени дека работат за партиски интереси ЈАВНО, спремни се да ги игнорираат зборовите на неговата мајка каде јавно потенцира дека од партија дошле да го купуваат нивниот молк, спремни се, аналогно на ова, да тврдат без некој релевантен доказ дека СДСМ и СОРОС нас не организирале, односно, спремни се да ЛАЖАТ иако вистината беше каде-каде побрутална кога е во прашање онаа друга партија која покрај обидот да купи молк направи и обид за организирање на контра протест, спремни се да направат СЕ што е неетички и неморално за НИВ ...

Така да те молам, прекини да тролаш и дади еве ти нешто за кое сметаш дека е цврст доказ за оние кои стојат зад овие протести, еве Сител тоа не успеаа до сега да ни го пружат, ниту Гордана Јанкуловска тоа не успеа да ни го пружи, ниту нејзината партија, претседателот на земјава кој исто потекнува од таа партија се изјасни за нас потврдувајќи дека нашите намери се искрени и дека зад нас не стои партија ...
Сега ти си на ред да не просветлиш, реков, ако успееш во тоа, ја удирам рецка на овие '' партиски '' протести и не само тоа, ќе одам и у фаца ќе ги плукнам оние кои ги организираат а имаат наводно задни намери и тоа ќе го направам јавно, пред камерите на Алфа, А1, 24 вести и останатите медиуми кои се залагаат ова да го пренесат на јавноста, без лаги и манипулации.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Абе човек, двајцата едниот Кирил другиот бушав незнам како се вика им објавија слика од некој семинар или незнам каква обука на сорос фондацијата и Милчин беше со нив ..и сега они искачаат како организаторот на протестот кој се пропагира како непартиски и борба за граѓански права..и сега ај убеди ме ти дека они не работат за сорос и за Милчин а индирекно за Б.Ц. ајде убеди ме ! .
А јас тебе ти кажувам дека Груевски денес се сретна со Сорос, ајде сега ти мене убеди ме дека Сорос не работи за Грујо?Ајде убеди ме!Мислам....резонираш како тригодишно дете.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
А јас тебе ти кажувам дека Груевски денес се сретна со Сорос, ајде сега ти мене убеди ме дека Сорос не работи за Грујо?Ајде убеди ме!Мислам....резонираш како тригодишно дете.
Кирил не беше на средбата??

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
А зошто се сретнале Сорос и Грујо ? колку знам он се има сретнато со Гадафи и со Мугабе и после диктатор стана :sick: абе толку површно ги гледаш работиве,јес да си женска,ама колку годинки имаш? заврши ли средно ?

М

Мартин`

Гостин
Премиерот Никола Груевски денеска во Прага се сретна со основачот и претседавачот на Фондациите отворено општество, Џорџ Сорос, информираат од владата на маргините на 20-тата средба на Меѓународното раководно тело на која Македонија од Чешка го презеде претседавањето со Декадата на Ромите.

На средбата, како што се соопштува, станало збор за активностите што Македонија ги превзема во однос на социјалната инклузија на ромската популација, вклучувајќи ги областите образование, домување, вработување и здравство.

Од страна на Сорос била понудена поддршка за земјата за полесен и побрз пристап до фондовите на Европската Унија предвидени за социјална инклузија на Ромите и генерално за спроведување на активностите предвидени со декадата.

Ете зошто, затоа што СОРОС дава пари на оваа организација која ние сега ќе ја водиме!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А зошто се сретнале Сорос и Грујо ? колку знам он се има сретнато со Гадафи и со Мугабе и после диктатор стана :sick: абе толку површно ги гледаш работиве,јес да си женска,ама колку годинки имаш? заврши ли средно ?
Лелееееееееееееееее! Па тоа ти збори !!!! И сликтие за кои ти збориш имаат објаснување, како и средбата на Грујо со Сорос. Поентата е : Да не се МРЧИ околу една слика за која има објаснување.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Многу комплицирано ова побрзо ќе се реши името како што рече бенеамата.Само со име и презиме дознавам ја кој си и што си али ај твое и така ги изгуби битките тука на темава!
Ќе ти кажам и име и презиме бе брат и адреса и матичен број и телефонски број само те молам ај да се кладиме .. а пола од парите ќе ги дадам во хуманитарни цели на фамилијата на Мартин .. Бива ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom