0000Истиот проблем го имав и јас. Се отепав од ѕвоенење, па после 2 дена се смилуваа и конечно средија.
Туку кој е PIN-от на дигиталната? Ресиверот ми е NETA.
0000Истиот проблем го имав и јас. Се отепав од ѕвоенење, па после 2 дена се смилуваа и конечно средија.
Туку кој е PIN-от на дигиталната? Ресиверот ми е NETA.
Кај мене на BRAVIA странските канали од дигиталната се сосема ок, солидни, сега не се ко HD сигнал од сателитска ама солидни се. Нашите што идат преку дигиталната се катастрофа, а ако ја исклучам дигиталната, на аналогна се подобри.Сакам да ја испробам дигиталната ама незнам дали е добра, каква е сликата на LCD TV?
Ја иам Циско од минатата недела, нетов до сеа, за една недела ми падна преку 30 пати.Ми паѓаше линијата на телефонот и денес ми го сменија модемот, имав Томсон сеа имам Циско, цела соба ми свети :/
Таман мислев ќе прочитам upload до 10 Mbps, они само 1. Среќа моја што сум на лан мрежа, иначе ќе го сркавКејблтел воведува уште еден новитет на македонскиот пазар - Upload- от кој за корисниците на овој оператор од средината на Јуни ќе изнесува до 1 Mbps.
Исто и кај мене а и кај многу другари тука во маало (Топанско) го имавме истиот проблем само кај мене не падна во 18.30 туку таму на полноќ и се до 11 сабајле денеска немавме ни нет ни телефон така да гарант имало некој поголем проблем али добро што го средија а баш сакав да им отидам во салонЌе им го акнам модем од глава на овие. Ми падна вчера нет кај 18:30 и немав до денес кај 10:30 прееска.
После колку дена идат коа "ќе издадат налог да ме посетат и да видат што проблем имам"?
Не само вчера-денес што немав. Како што имам пишано погоре, последниве денови нетов ми е катастрофа.Исто и кај мене а и кај многу другари тука во маало (Топанско) го имавме истиот проблем само кај мене не падна во 18.30 туку таму на полноќ и се до 11 сабајле денеска немавме ни нет ни телефон така да гарант имало некој поголем проблем али добро што го средија а баш сакав да им отидам во салон