Помош и совети

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Znae li nekoj kaj moze da najdam emulator za nintendo ??

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Имам проблем со Крајсис2 и со Фаркрај2 ма звук а нема слика само црн екран..Помош ако може.???

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Можеби не е за овде прашањево,ама сепак:
Дали игрите што се продаваат во Југотон,се оригинални т.е дали е вклучен серискиот број за играта?

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
^ Драјвери си инсталирал?
Дај точен модел на графичка да знам кои драјвери ти требаат.

М

Мартин`

Гостин
Луѓе дај помагајте за ова, 2 пати преку различни торенти пробувам да ја инсталирам Football Manager 2011 и истиот проблем. Откако ќе ја симнам и отпакувам и го стартувам setup фајлот ми се појавува следниот ерор при крајот на отпакувањето.. незнам како да го решам ова.

Живци искинав, дај помагајте :confused:

M

marko 1996

Гостин
Да прашам сеа сакам да ја унисталирам Формула 2010 , ама коа ке стиснам remove ми праи нот респондинг. А пред тоа праев ремув и ми вика треба репеир да напраш праам , и сеа нејќе ремове , ми праи нот респондинг. Чаре?

П

Паган-др

Гостин
Ја инсталирам CoD: World At War, идам single player, одам new game после тежина на игра и ништо. Ко да не сум стиснал нишо. Истото ми се дешава и со Select mission. Одам мисијата, тежина на игра и пак ништо. Читав на гугл и некои други имале таков проблем, ама конкретно решение не најдов. Иначе од RELOADED ми е.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ја инсталирав Virtua Tennis 4 Skidrow, притоа симната од 2 различни страни, и играта никако не стартува. Кога пробувам да ја стартувам преку vt4.exe од Program Files ми го дава следниот проблем:
Configuration file is corrupted or either missing. Please restart Virtua Tennis 4.
Се има ли уште некој сретнато со овој проблем, и ако да, би бил благодарен доколку би го споделил со мене решението. Иначе користам Windows XP 32 bit, а конфигурацијата е повеќе од доволна.

M

marko 1996

Гостин
Сеа па го средив тоа со бришењето нешто ми беше заебана , ја реинсталирав , ја кракнав , и сеа ке ја кликнам иконата и ништо не се праи , после па ми вика : SecuLauncher: Failed to start applicaton. [2000]

H

-HRO

Гостин
Ја инсталирам CoD: World At War, идам single player, одам new game после тежина на игра и ништо. Ко да не сум стиснал нишо. Истото ми се дешава и со Select mission. Одам мисијата, тежина на игра и пак ништо. Читав на гугл и некои други имале таков проблем, ама конкретно решение не најдов. Иначе од RELOADED ми е.
Смени го CD-KEY-от. Јас го имав тој проблем на времето. Пробај некој од овие:

TPHM 7DCL PLH8 2L7X 7456
15PD 18UC W11L 7HP8 401C
P5M5 812H CWHD L7PT 0063
81LC 5U27 2LUU C7HD B546

Ја инсталирав Virtua Tennis 4 Skidrow, притоа симната од 2 различни страни, и играта никако не стартува. Кога пробувам да ја стартувам преку vt4.exe од Program Files ми го дава следниот проблем:
Configuration file is corrupted or either missing. Please restart Virtua Tennis 4.
Се има ли уште некој сретнато со овој проблем, и ако да, би бил благодарен доколку би го споделил со мене решението. Иначе користам Windows XP 32 bit, а конфигурацијата е повеќе од доволна.
Чудно...и јас ја имам истата верзија и немам никаков проблем...
Инсталирај понова верзија на Net Framework, DirectX и Games For Windows Live ако немаш инсталирано...

Kajgana Shop

На врв Bottom