Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Смени го CD-KEY-от. Јас го имав тој проблем на времето. Пробај некој од овие:

TPHM 7DCL PLH8 2L7X 7456
15PD 18UC W11L 7HP8 401C
P5M5 812H CWHD L7PT 0063
81LC 5U27 2LUU C7HD B546

Чудно...и јас ја имам истата верзија и немам никаков проблем...
Инсталирај понова верзија на Net Framework, DirectX и Games For Windows Live ако немаш инсталирано...

Ја баталив играта, ми помина меракот веќе, се имав апдејтирано, можно е да имаше проблем и со xp-то, затоа што кај другари со win7 работеше перфектно, а кај мене и уште еден другар со winxp не сакаше. Пробав и со compatability mode не сакаше...

Вака сега:
Ме мавна троичка носталгија за плејстејшн кец. И прибидејќи немам игри на цедеа пробав да спуштам од нетов наш насушен и даунлоадиран. Добро, спуштив некои игрици, али јавио се неки проблемЌИЌ. Снимам игри, ама сонито нема абер да ги прочита.
Има некоја фрка, некоја финта/како да ги снимам и слично.
I could use some help.
P.S.
Пак сакам да пукам тројки со Даг Кристи во дрес на Репторси :)

Не знам кој е тој Даг Кристи ,ама за Hwoarang од Текен Тројката флешови ми маваат...

Дечки на Assassins Creed Brotherhood, како да ги земам парталите и арморот на Алтаир? Гледам на јутуб некадe oд uplay, одам во играта и гледам има таква опција но не можам да идам, ми вика да се логирам со некој акаунт или така нешто... Да не може само на оригиналот да се зима?

За арморот на алтаир мислам дека се плаќа,а за сеното и кожата од волци aka арморот на Ромул треба да стигниш до 6-та мисија мислам.

Се среди. Фала многу. :)

Ок и Нп.

Ја баталив играта, ми помина меракот веќе, се имав апдејтирано, можно е да имаше проблем и со xp-то, затоа што кај другари со win7 работеше перфектно, а кај мене и уште еден другар со winxp не сакаше. Пробав и со compatability mode не сакаше...

Чудно стварно пошто и ја ја имам на XP па работи без проблем. Али ок штом си баталил. :)

За арморот на алтаир мислам дека се плаќа,а за сеното и кожата од волци aka арморот на Ромул треба да стигниш до 6-та мисија мислам.

Какво плаќање какви бакрачи. :D
Симнав еден пач од SKIDROW веднаш се ми отклучи, и Да Винчи мисијата исто така. :)

Ало дечки имате некое решение за Virtua Tennis 4 да се игра на Windows SP2 :(

Неможе да се игра затоа што бара да имаш инсталирано Games for Windows , а за тоа бара ЅР3 а ја неможам да го инсталирам него (веке го прикажав проблемот кај темата за оперативни системи) затоа што ми покаува File is corrupt!

Е сега прашањето конкретно ми е дали има шанса да се заобиколи ова...

Ја спуштив SF4 Super Mode од замунда (таа верзијата шо е 2011, не од SKIDROW) и има делови на бугарски каде што е. Може тоа да се смени некако?

Ја спуштив SF4 Super Mode од замунда (таа верзијата шо е 2011, не од SKIDROW) и има делови на бугарски каде што е. Може тоа да се смени некако?
Изгледа ти е ВМРО-Edition. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom