Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба некој да ме посоветува за игра (што побрзо тоа поубаво) во стил на GTA. Фала! Pozz.

Ми треба некој да ме посоветува за игра (што побрзо тоа поубаво) во стил на GTA. Фала! Pozz.

Red Dead Redemption, Mafia, True Crimes, Getaway, Saints Row, The Godfather, Scarface, GUN, Just Cause, Assassin's Creed, Simpson's Hit and Run, Crackdown, Driver.

Ај доста беше.

Ме мрзи да ја барам темата (и дали ја има), ама на NFS Shift 2 Unleashed ја почнав, со Сеат-от, е сеа на Tour-du-monde неможам да возам, ми дава upgrade car, downgrade car и buy new car. Другите после таа можам да ги возам. Шо уствари треба да и напраам на колата да ги возам тие?

Си јасимнав одам да ја инсталирам ми бара да инсталирам wizard ! што се дешава ???????? почна да ме нервира -.-'

Каков е тој визард што треба да го инсталираш? Installation wizard да не мислиш? Викни некој друг да ти ја инсталира подобро.

Грешки сме луѓе правиме :icon_lol:
--- надополнето: Jul 11, 2011 8:28 PM ---
појма немам како се инсталира не сум го правел тоа никад не сум баш искусен :D

Гледате нов член дошол, место да му помогнете вие го реметите тука.

Најдобро ќе биде да викнеш некој друг да ти ја инсталира.

Може некој да ми каже дали можам да ја пуштам Sacred 2 на 64 битна седмица? Кога пуштам сетапот вика дека е некомпактибилна со 64 битен ОС :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom