Барај SNES EmulatorZnae li nekoj kaj moze da najdam emulator za nintendo ??
Оригинали се.Можеби не е за овде прашањево,ама сепак:
Дали игрите што се продаваат во Југотон,се оригинални т.е дали е вклучен серискиот број за играта?
Слаба графичка?Имам проблем со Крајсис2 и со Фаркрај2 ма звук а нема слика само црн екран..Помош ако може.???
Имам DDR3 графичка..Слаба графичка?
Ај ама објасни. Јас имам процесор пентиум и имам рам меморија.Имам DDR3 графичка..
Смени го CD-KEY-от. Јас го имав тој проблем на времето. Пробај некој од овие:Ја инсталирам CoD: World At War, идам single player, одам new game после тежина на игра и ништо. Ко да не сум стиснал нишо. Истото ми се дешава и со Select mission. Одам мисијата, тежина на игра и пак ништо. Читав на гугл и некои други имале таков проблем, ама конкретно решение не најдов. Иначе од RELOADED ми е.
Чудно...и јас ја имам истата верзија и немам никаков проблем...Ја инсталирав Virtua Tennis 4 Skidrow, притоа симната од 2 различни страни, и играта никако не стартува. Кога пробувам да ја стартувам преку vt4.exe од Program Files ми го дава следниот проблем:
Configuration file is corrupted or either missing. Please restart Virtua Tennis 4.
Се има ли уште некој сретнато со овој проблем, и ако да, би бил благодарен доколку би го споделил со мене решението. Иначе користам Windows XP 32 bit, а конфигурацијата е повеќе од доволна.