Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Момци од sendit.com праќаат физичка копија од играта, така ?

Дали имал некој проблем со Тропико 3, ја симнав од замунда, првин нејќеше со тој сериал, после најдов и крак и работеше и тој сериал но нејќеше Save Game, кога и да сејфуваш се гаси играта..солушн?

Дали имал некој проблем со Тропико 3, ја симнав од замунда, првин нејќеше со тој сериал, после најдов и крак и работеше и тој сериал но нејќеше Save Game, кога и да сејфуваш се гаси играта..солушн?
Најди нов крак

Ај ако може малку помош значи сакам да ја играм Command and Conquer Generals Zero Hour онлајн али нешто ми вика сериал е веќе во употреба ?

малце помош,инсталирав некој пач на пес 06,ама не ми дава ниту еден класик играч,како зидан,карлос,роналдо итн..знае некој како да ги имам пак?? некој пач или??

Инсталирам ПЕС 6 нормално се игра, инсталирам kitserver и штом стиснам за да почне натпреварот се гаси играта до што може да биде? :)

истото и мене ми се случуваше до вчера,земи кит сервер од некој друг и копирај го кај тебе,некој што веќе игра и не му прави проблеми..

Имам проблеми со сонцето (и се што блеска :( ) На Dirt3 . Сонцето ми е розево-црвено таква некоја боја но само во full screen -.-
Се игра и вака али ужасно ме нервира. Се среди со пачот али еве го пак почна да заебава -.-
Решение некое ? :)

igra nekoj dungeon siege 3? imam problem so zvukot, secka. Pomos

Ај некој што ја играл AC2 да ми каже дали може на Алтаир арморот да се земе пред да се поминат сите мисии.
Дали може да ги собирам само тие деловите што се потребни за отклучување без да вршам мисии?

Ај некој што ја играл AC2 да ми каже дали може на Алтаир арморот да се земе пред да се поминат сите мисии.
Дали може да ги собирам само тие деловите што се потребни за отклучување без да вршам мисии?

Не, нема да ти ги дава локациите за да ги земеш тие деловите.

Може ли некој да ми каже што поточно е view distance на игриве? Промер конкретно за GTA IV?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom