Авто огласи (интересни возила за продажба)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кој дел ќе го изадиш од ова? Се кладам оти еден дел нема ко што треба
Сообраќајна, стакла, врати, браници, мотор, кров... шо мислиш тие што ги растураат за делови поарни се?

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.734
Поени од реакции
904
Убаво количе, ...и убава цена во секој случај...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кој бараше мотор од AutoBianci? Еве го цело :)

линк.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
82
Поени од реакции
1
Кај мене карши зграда (капиштец,беверли хилс)има еден форд олдтајмер седеше 7-8 години никој не го пипна глеам вчера по улица го вози еден батка..испушташе чудни звуци али ке се среди тоа,внатре
како шо глеам се си има комплет сеа треба нешто да се смени кожа да се претапацира..кој има време и пари колата е супер 1300-1400 евра мислам дека цената им е пристојна.Ако сака некој да си ја земе нека пише ПП ја ке му дадам број.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Кај мене карши зграда (капиштец,беверли хилс)има еден форд олдтајмер седеше 7-8 години никој не го пипна глеам вчера по улица го вози еден батка..испушташе чудни звуци али ке се среди тоа,внатре
како шо глеам се си има комплет сеа треба нешто да се смени кожа да се претапацира..кој има време и пари колата е супер 1300-1400 евра мислам дека цената им е пристојна.Ако сака некој да си ја земе нека пише ПП ја ке му дадам број.
Да не беше Ford Cortina црна со бели траки?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Го видов некни, сосема случајно беше дојден во Битола. На охридски табли е. Незнам колку бара, ама бојата апла се гледа дека е вапцан ко јајце великденско. Му фалат доста лајсни, а и тие што ги има, се во катастрофално лоша состојба. (читај ем извиткани, ем хромот испукан како пајажина). Инаку освен за тапацирот на маската кој ем е грд, ем има лоши рабови, немам друга замерка.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
па нема цената а ти не напиша колку ја дава и нормално да си помислиме дека твоја е

инаку според огласот друг да лажи од 2003 со 120 000 а дизел
таа километража се прави за 2-3 години без разлика дали е кај нас или странство оти и кај нас ги возат премногу
затоа јас само бензинец признавам

Година:
2003 Гориво:
Дизел Километри:
110 000 - 119 999

а шо мислите вие за оваа лепотица?

Mercedes 350 CLS

цена
32 000 EUR (со ДДВ)

цена како ново
76 740 EUR (со ДДВ)

Технички карактеристики
работна зафатнина
3 498 cm³ моќност
272 КС
година
Ноември 2004 изминати километри
128 423 км
гориво
Бензин менувач
Автоматски
боја
сребрена мeталик број врати
4/5 погон
напред
Надворешност Алуминиумски бандажи, Затемнети стакла, Фарови за магла, Xenon Фарови, Систем за чистење на фарови
Внатрешност Имобилајзер, Централно заклучување, Електрика на прозори / Ел на ретровизори, Ел. седишта, Кожни седишта, Греење на седишта, Ел отворање багажник, Климатроник, Радио CD MP3, CD Changer, Навигациски систем, Помош при паркирање, Асистент за долги светла, Темпомат, Серво управувач, Мултифункционален волан, Борд компјутер, Подготовка за телефон, Кожен волан, Регулирање волан
Безбедност ABS антиблокирачки систем на сопирачките, ESP електронска стабилизирачка програма, Асистент при поаѓање, воздушни перничиња, Задни светла за магла, Наслони за глава
Дополнителни информации Возилото е во одлична состојба, редовно сервисирано.

http://www.weltauto.mk/?go=offer&p=detail&usedcarofferId=320

оти гледам на авто.нет и цените се движат по 22-32000 евра а плус акцизи даноци ако ја увези чоек ќе го фати многу поскапо акциза 18 посто и ддв уште 18 и + други трошкови...

ај словенците се скапџии,видов на мобиле де и се движат по 19000 евра и колку фаќа се на се?

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=148&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&maxMileage=150000

малку сум офтопик - се извинувам
350- бензин
Мислиш ли на потрошувачката???
Ако мислиш дека словенците се скапчии ( што според мене, таму се колите најевтини) провери во Италија, ќе видиш колку се движат.
Совет: Цените на нет земај ги со резерва.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Volksvagen buba tuning 1200 motor
Идејата на возилото е буба црвена... ја има во огласот. Ама од таа, до оваа френкенштајн грдосија.... небо земја разлика. Кога веќе оди со модификации, задните светла и продолжетокот на предните крила и не се така лошо решение... Ама затоа предните фарови + маската.... тотален промаш.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
350- бензин
Мислиш ли на потрошувачката???
Ако мислиш дека словенците се скапчии ( што според мене, таму се колите најевтини) провери во Италија, ќе видиш колку се движат.
Совет: Цените на нет земај ги со резерва.
па нормално со резерва ги земам ама мислам дека ваква кукла ќе те фати 40 000 а можи и повеќе со се давачки од Словенија,Италија,Германија,Тунгузија....

сакав да кажам дека ако имам мани во џебот одма ќе ја купам оваа погоре,дека не мислам да увезам од туѓина јабана оти оваа ми изгледа некако евтино

Kajgana Shop

На врв Bottom