A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
сите чекаат некој друг да се изгори прво :P

лелелеле торпедо од време на време знаеш да пуштиш по некој епски пост....

Ме интересира ако некој има ставено нет од Cabeltel а живее во Топанско поле или Чаир (кај нас ја имаме таа опција од пред месец дена) да го сподели искуството со нетот, дали е задоволен и дали има недостатоци ?

Знам дека квалитетот на аналогната ТВ е заникаде (лоша слика), па затоа прашувам како е нетот :)

Ме интересира ако некој има ставено нет од Cabeltel а живее во Топанско поле или Чаир (кај нас ја имаме таа опција од пред месец дена) да го сподели искуството со нетот, дали е задоволен и дали има недостатоци ?

Знам дека квалитетот на аналогната ТВ е заникаде (лоша слика), па затоа прашувам како е нетот :)
Internetot vo toj del e stabilen taka da zimaj na edna godina dogovor i ne se misli.
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:32 PM ---

Значи морам да ги пофалам КабелНет !!
и на што личи ова??
40 дена ке чекам да симнам еден филм од 750 МБ..

damn1308529125.jpg
КАБЕЛНЕТ FTW !!!
Not-sure-if-serious.jpg

Internetot vo toj del e stabilen taka da zimaj na edna godina dogovor i ne se misli.
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:32 PM ---

...
Од топанско или Чаир си ? Кај нас е тазе нетов од Cabletel и незнам некој кој го користи , затоа прашувам ;)
Иначе имаш одличен ping и добра брзина (y)
Фала ти на одговорот :)

Од топанско или Чаир си ? Кај нас е тазе нетов од Cabletel и незнам некој кој го користи , затоа прашувам ;)
Иначе имаш одличен ping и добра брзина (y)
Фала ти на одговорот :)

Имам другарче во Топанско (зградите на Џон Кенеди), задоволен е од интернетов. :)

Имам другарче во Топанско (зградите на Џон Кенеди), задоволен е од интернетов. :)

Се слагам со Мац и јас сум на Џон Кенеди интернетот е топ и стабилност и брзина :)

Фала ви за одговорите :)

Се слагам со Мац и јас сум на Џон Кенеди интернетот е топ и стабилност и брзина :)

Mr.Deni ке те замолам ако сакаш да поставиш некој Speedtest на нетот и да ми кажеш колку време и кој пакет го користиш ;)

Значи морам да ги пофалам КабелНет !!
и на што личи ова??
40 дена ке чекам да симнам еден филм од 750 МБ..

damn1308529125.jpg
КАБЕЛНЕТ FTW !!!
веруваj никогаш нема да го симнеш 0 SEEDS FTW!!!!!
--- надополнето: Jun 22, 2011 11:36 AM ---
немогуче >8 ми испадна :Р
1352738205.png

Има некој проблеми денеска со Cabletel??

Има некој проблеми денеска со Cabletel??

Јас ама со фиксниот. А ако имаш проблем со ДНС, и јас имав изминатите денови ама сега го средија, да чукнам у дрво :)

Јас ама со фиксниот. А ако имаш проблем со ДНС, и јас имав изминатите денови ама сега го средија, да чукнам у дрво :)
Истиот проблем го имав и јас. Се отепав од ѕвоенење, па после 2 дена се смилуваа и конечно средија.
Туку кој е PIN-от на дигиталната? Ресиверот ми е NETA.

Имав деновиве проблеми со нетот на моменти (пола саат немање нет 2-3 пати во денот), ама еве сега веќе е океј. :)

Изгледа работат нешто минут има минут нема интернет а и телефон.Да видиме ако продолжи цел ден овака може ке се јавам да ги прашам што како е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom