A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
сите чекаат некој друг да се изгори прво :P

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
лелелеле торпедо од време на време знаеш да пуштиш по некој епски пост....

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Ме интересира ако некој има ставено нет од Cabeltel а живее во Топанско поле или Чаир (кај нас ја имаме таа опција од пред месец дена) да го сподели искуството со нетот, дали е задоволен и дали има недостатоци ?

Знам дека квалитетот на аналогната ТВ е заникаде (лоша слика), па затоа прашувам како е нетот :)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.053
Поени од реакции
5.964
Ме интересира ако некој има ставено нет од Cabeltel а живее во Топанско поле или Чаир (кај нас ја имаме таа опција од пред месец дена) да го сподели искуството со нетот, дали е задоволен и дали има недостатоци ?

Знам дека квалитетот на аналогната ТВ е заникаде (лоша слика), па затоа прашувам како е нетот :)
Internetot vo toj del e stabilen taka da zimaj na edna godina dogovor i ne se misli.
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:32 PM ---

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Internetot vo toj del e stabilen taka da zimaj na edna godina dogovor i ne se misli.
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:32 PM ---

...
Од топанско или Чаир си ? Кај нас е тазе нетов од Cabletel и незнам некој кој го користи , затоа прашувам ;)
Иначе имаш одличен ping и добра брзина (y)
Фала ти на одговорот :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Од топанско или Чаир си ? Кај нас е тазе нетов од Cabletel и незнам некој кој го користи , затоа прашувам ;)
Иначе имаш одличен ping и добра брзина (y)
Фала ти на одговорот :)
Имам другарче во Топанско (зградите на Џон Кенеди), задоволен е од интернетов. :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Имам другарче во Топанско (зградите на Џон Кенеди), задоволен е од интернетов. :)
Се слагам со Мац и јас сум на Џон Кенеди интернетот е топ и стабилност и брзина :)

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Фала ви за одговорите :)

Се слагам со Мац и јас сум на Џон Кенеди интернетот е топ и стабилност и брзина :)
Mr.Deni ке те замолам ако сакаш да поставиш некој Speedtest на нетот и да ми кажеш колку време и кој пакет го користиш ;)

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Значи морам да ги пофалам КабелНет !!
и на што личи ова??
40 дена ке чекам да симнам еден филм од 750 МБ..

КАБЕЛНЕТ FTW !!!
веруваj никогаш нема да го симнеш 0 SEEDS FTW!!!!!
--- надополнето: Jun 22, 2011 11:36 AM ---
немогуче >8 ми испадна :Р

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Има некој проблеми денеска со Cabletel??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има некој проблеми денеска со Cabletel??
Јас ама со фиксниот. А ако имаш проблем со ДНС, и јас имав изминатите денови ама сега го средија, да чукнам у дрво :)

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Јас ама со фиксниот. А ако имаш проблем со ДНС, и јас имав изминатите денови ама сега го средија, да чукнам у дрво :)
Истиот проблем го имав и јас. Се отепав од ѕвоенење, па после 2 дена се смилуваа и конечно средија.
Туку кој е PIN-от на дигиталната? Ресиверот ми е NETA.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Имав деновиве проблеми со нетот на моменти (пола саат немање нет 2-3 пати во денот), ама еве сега веќе е океј. :)

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Изгледа работат нешто минут има минут нема интернет а и телефон.Да видиме ако продолжи цел ден овака може ке се јавам да ги прашам што како е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom