Internetot vo toj del e stabilen taka da zimaj na edna godina dogovor i ne se misli.Ме интересира ако некој има ставено нет од Cabeltel а живее во Топанско поле или Чаир (кај нас ја имаме таа опција од пред месец дена) да го сподели искуството со нетот, дали е задоволен и дали има недостатоци ?
Знам дека квалитетот на аналогната ТВ е заникаде (лоша слика), па затоа прашувам како е нетот
Значи морам да ги пофалам КабелНет !!
и на што личи ова??
40 дена ке чекам да симнам еден филм од 750 МБ..
КАБЕЛНЕТ FTW !!!
Од топанско или Чаир си ? Кај нас е тазе нетов од Cabletel и незнам некој кој го користи , затоа прашувамInternetot vo toj del e stabilen taka da zimaj na edna godina dogovor i ne se misli.
--- надополнето: Jun 21, 2011 3:32 PM ---
...
Имам другарче во Топанско (зградите на Џон Кенеди), задоволен е од интернетов.Од топанско или Чаир си ? Кај нас е тазе нетов од Cabletel и незнам некој кој го користи , затоа прашувам
Иначе имаш одличен ping и добра брзина
Фала ти на одговорот
Се слагам со Мац и јас сум на Џон Кенеди интернетот е топ и стабилност и брзинаИмам другарче во Топанско (зградите на Џон Кенеди), задоволен е од интернетов.
Mr.Deni ке те замолам ако сакаш да поставиш некој Speedtest на нетот и да ми кажеш колку време и кој пакет го користишСе слагам со Мац и јас сум на Џон Кенеди интернетот е топ и стабилност и брзина
веруваj никогаш нема да го симнеш 0 SEEDS FTW!!!!!Значи морам да ги пофалам КабелНет !!
и на што личи ова??
40 дена ке чекам да симнам еден филм од 750 МБ..
КАБЕЛНЕТ FTW !!!
Јас ама со фиксниот. А ако имаш проблем со ДНС, и јас имав изминатите денови ама сега го средија, да чукнам у дрвоИма некој проблеми денеска со Cabletel??
Истиот проблем го имав и јас. Се отепав од ѕвоенење, па после 2 дена се смилуваа и конечно средија.Јас ама со фиксниот. А ако имаш проблем со ДНС, и јас имав изминатите денови ама сега го средија, да чукнам у дрво