Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
ги има PopTomov и Ilija93 на форумов?
претераа со тоа рекламирањето на фејсбук страници...цело време тоа.......

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
ај јас сум нов во играва почнав пред некое време кога уште ја немаше Македонија па пред некој ден се активирав пак па ако може некој да ми ургира за да добијам Македонско држављанство :Р
Инаку никот ми е исто Слоббо

М

Мартин`

Гостин
ај јас сум нов во играва почнав пред некое време кога уште ја немаше Македонија па пред некој ден се активирав пак па ако може некој да ми ургира за да добијам Македонско држављанство :Р
Инаку никот ми е исто Слоббо
Ќе ти биде одобрено за неколку минути ..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
^ trololo :P

Спремајте пушките... КИНА! :*

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Дај ми моќ и прво што ќе сторам е бришење на партиите :D

А ако се помагаме иди во ОеМ! xD

S

Sagan

Гостин
Каква е ситуацијата на карта? Грција постои али не?
Се откажав од играње пред некој месец и не сум во тек.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дај ми моќ и прво што ќе сторам е бришење на партиите :D

А ако се помагаме иди во ОеМ! xD
Е да бе ко ОеМ да е алфа и омега па сеа сите во ОеМ. Ако се залагате за демократија нека има уште најмалце една конурентна опција која нема да и овозможи на ОеМ политички мопол и сето тоа ќе доведе до подобра еМакедонија. Токму поради ова сите кои не сте партиски определени во еРепублик или пак сакате со вашите идеи да и помогнете на еМакедонија дојдете во МНФ, партија во која мислењето на секој член е важно...
Македонски Национален Фронт (МНФ) ве очекува - http://www.erepublik.com/en/party/makedonski-nacionalen-front-3562/1

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е да бе ко ОеМ да е алфа и омега па сеа сите во ОеМ. Ако се залагате за демократија нека има уште најмалце една конурентна опција која нема да и овозможи на ОеМ политички мопол и сето тоа ќе доведе до подобра еМакедонија. Токму поради ова сите кои не сте партиски определени во еРепублик или пак сакате со вашите идеи да и помогнете на еМакедонија дојдете во МНФ, партија во која мислењето на секој член е важно...
Македонски Национален Фронт (МНФ) ве очекува - http://www.erepublik.com/en/party/makedonski-nacionalen-front-3562/1
Бетер него IRL сте....

Kajgana Shop

На врв Bottom