Erepublik - помогнете на еМакедонија

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Да чујам понуди?
Ќе имаш ексклузивна можност во една партија да се дружиш со Ацко Велес (кој пушта закони по рандом мерка зависно што сонувал), Волкот14 кој ни го донесе Smee Again... за златце.... и уште кои супер звезди

Мене едно не ми е јасно - зошто ама навистина ЗОШТО ги форсирате овие... луѓе од погоре за во конгрес??? Што е со квалитетот кој таму го имате? Зошто не им дадете шанса на квалитетните наместо на овие плукачи (само за тоа и ги бива), баш вчера ви листав членство, имате одлични луѓе на кои НИКОГАШ не им давате шанса да напреднат, се додека сте ...партија (лол) на плукачи нема да напреднете и ќе имате нефер борба, прво и прво Чакаларов (основачот на МНФ за тие кои незнаат) беше тој кој дневно пишуваше по 3 статии за тоа како треба да работи конгресот... како ТОЈ ќе ги реши сите проблеми (макар и тие за кои нема решение), како ТОЈ ќе се залага за транспарентност.... И што бидна одржавме прва седница на конгрес... дотичниот се појави за прв и ПОСЛЕДЕН пат на четот... ни сам незнаеше на кого да даде да ги држи конците на мнф на четот и цела одговорност ја префрли на Анунаки и покасно на Индија со кои се спријателив баш тогаш кога ги остави сами да се снаоѓаат на четот... Понатаму терате некој уникатен филм дека сте посебни - златото од конгрес медалите наместо да го донирате во НБМ го донирате во Црвен Крст.... за да не го искористел некој кој има пас од НБМ (ЛОЛ) па Црвен Крст од каде зема пари, да не случајно грците го финансираат али ајде... ако тоа ве правело и ве прави посебни донирајте го ако сакат и во министерство за информирање. Едно не ми е навистина јасно како тоа само пред ебаните избори партиите се важни... зарем мислиш дека тимов кој е крај мене го бирав по партии, со месеци ги посматрав луѓето кои ги запознавав како работат... и искрено нема теоретски шанси некој да состави подобар тим на луѓе кои ќе си ја бркаат работата без да ги бркаш...

Е тоа е тоа пријателе... и зошто мнф нема да биде опција која би донесла нешто добро - ако веќе троламе за ерепублик политика која искрено е најголемото срање во играта.... и да знаеш само уште колку имам да кажам од тоа што сум собрал ќутејќи и посматрајќи....

и за крај пред да помислиш да ме обвиниш за било што прашај некој кој работел со мене - член на мнф дали воопшто сум спомнал партија или сум прашал кој од која партија е.

omfg... колкав пост... дај убијте ме или напрајте го ова гомното побрзо да доброи 20 мин да испукам и да легнам :D

T

Tetro

Гостин
Од вакви луѓе се ежам, значи.
Се вработив кај него, пораснаа платите и три дена не сакаше да ми ја качи платата. А, тоа копчето за репорти само кај него не работи, има некој баг.

Таман работа, сите се накурчиле и праќаат пораки само за избори кога има, плаќаат само карта за транспорт и нешто ситно.
Абе, не се транспортирам за избори и гласам таму кај што ќе сум моментално. Така е најдобро.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Apokalipto брат ја многу сакам да сум Министер за Одбрана, озбилно... :D
Види ама добар весник сум напраил...

[МзО] Наредби за ден 1,313 / [MoD] Orders for day 1,313
http://tinyurl.com/6aocp7d

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Сакаш да пишуваш наредби? Ми треба човек... сериозно

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Посериозна е работава со востанијава, или мене така ми се чини?

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Посериозно е отколку што мислевме :)

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
гласајте за филозоф123 во егејска!кандидат сум од мрдЉс!

T

Tetro

Гостин
Тепајте таму у тоа востанијата, не се прајте наивни многу.

п.с. за секој кој спамира гласајте, му пуштам атентатори после.

М

Мартин`

Гостин
Од вакви луѓе се ежам, значи.
Се вработив кај него, пораснаа платите и три дена не сакаше да ми ја качи платата. А, тоа копчето за репорти само кај него не работи, има некој баг.

Таман работа, сите се накурчиле и праќаат пораки само за избори кога има, плаќаат само карта за транспорт и нешто ситно.
Абе, не се транспортирам за избори и гласам таму кај што ќе сум моментално. Така е најдобро.
Зошто се ежиш бе ? Грк 'добар' човек, дури и во игра се идиоти а не па во рж .. :)

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Сакаш да пишуваш наредби? Ми треба човек... сериозно
А бе ова на заебанција :)
Сеа преку лето немам време, зафатен сум, одам на работа. Иначе да е друг временски период, би се нафатил да пишувам зошто да не...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
добро бре....до кога со пораки за гласање?

Kajgana Shop

На врв Bottom