Erepublik - помогнете на еМакедонија

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Браво за двајцата :p

N

Nicky Santoro

Гостин
имамтри житници и една фабрика за леб (они кој ги дава на почетоко) , дакупам уште една фабрика за леб колку леб ќе вадам? од едната досега што е имам вадам 160 леба

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
имамтри житници и една фабрика за леб (они кој ги дава на почетоко) , дакупам уште една фабрика за леб колку леб ќе вадам? од едната досега што е имам вадам 160 леба
Ако земеш уште една фирма за леб, ќе мора секој ден да докупуваш food raw. Сега произведуваш доволно raw за леб, произведуваш по 168 дневно. А за една фирма за леб ти треба 160. Значи секој ден ќе треба да докупуваш по 152 food raw.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Или ние сме многу јаки или сите други се многу слаби

N

Nicky Santoro

Гостин
Ако земеш уште една фирма за леб, ќе мора секој ден да докупуваш food raw. Сега произведуваш доволно raw за леб, произведуваш по 168 дневно. А за една фирма за леб ти треба 160. Значи секој ден ќе треба да докупуваш по 152 food raw.
а неможи да се купат онакви житници за фуд роу?
со ова на 6 сати силата што можи да се полни мн леб ќе ми оди :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
а неможи да се купат онакви житници за фуд роу?
со ова на 6 сати силата што можи да се полни мн леб ќе ми оди :(
Не ти се исплати од тие сега што ги имаш зошто тие ти даваат само 56 производство. Јас имам од тие што се Fishery и имам по 200 food raw од секоја.

F

FuckYouAll

Гостин
Убо шо цените на оружјето се враќет во нормала, си зачував 200 пиштоли, кеш ќе напрам сеа.:D

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
жими таквоево се новиве промени...и шо тие шо одиме на работа само по еднаш (НАЈМНОГУ) дватаи у денот ќе фаќаме гага за мавање..

М

Мартин`

Гостин
Ако некој знае добро англиски нека пише, ќе ми треба утре за превод на артикл (не многу долг) на Англиски ..
Награда 0.5 злато, повеќе неможам да си дозволам оти немам многу :)

ПС. Како Македонски амбасадор во Турција ми треба ..

N

Nicky Santoro

Гостин
да купам q3 фабрика за оружје колку weapon raw materials ќе треба да купувам на ден? и колку оружје ќе се произведува? не планирам да продавам значи лично за мене оружје... дали ќе ме крпи ..

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Дај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд :mad:

F

FuckYouAll

Гостин
Дај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд :mad:
Дај линк од профилот ако сакаш да ти пуштам.:cool:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
без линкче нишо не прајме
па најди друга работа.....

Kajgana Shop

На врв Bottom