Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
имамтри житници и една фабрика за леб (они кој ги дава на почетоко) , дакупам уште една фабрика за леб колку леб ќе вадам? од едната досега што е имам вадам 160 леба

имамтри житници и една фабрика за леб (они кој ги дава на почетоко) , дакупам уште една фабрика за леб колку леб ќе вадам? од едната досега што е имам вадам 160 леба

Ако земеш уште една фирма за леб, ќе мора секој ден да докупуваш food raw. Сега произведуваш доволно raw за леб, произведуваш по 168 дневно. А за една фирма за леб ти треба 160. Значи секој ден ќе треба да докупуваш по 152 food raw.

Или ние сме многу јаки или сите други се многу слаби

Ако земеш уште една фирма за леб, ќе мора секој ден да докупуваш food raw. Сега произведуваш доволно raw за леб, произведуваш по 168 дневно. А за една фирма за леб ти треба 160. Значи секој ден ќе треба да докупуваш по 152 food raw.

а неможи да се купат онакви житници за фуд роу?
со ова на 6 сати силата што можи да се полни мн леб ќе ми оди :(

а неможи да се купат онакви житници за фуд роу?
со ова на 6 сати силата што можи да се полни мн леб ќе ми оди :(

Не ти се исплати од тие сега што ги имаш зошто тие ти даваат само 56 производство. Јас имам од тие што се Fishery и имам по 200 food raw од секоја.

Убо шо цените на оружјето се враќет во нормала, си зачував 200 пиштоли, кеш ќе напрам сеа.:D

жими таквоево се новиве промени...и шо тие шо одиме на работа само по еднаш (НАЈМНОГУ) дватаи у денот ќе фаќаме гага за мавање..

Ако некој знае добро англиски нека пише, ќе ми треба утре за превод на артикл (не многу долг) на Англиски ..
Награда 0.5 злато, повеќе неможам да си дозволам оти немам многу :)

ПС. Како Македонски амбасадор во Турција ми треба ..

да купам q3 фабрика за оружје колку weapon raw materials ќе треба да купувам на ден? и колку оружје ќе се произведува? не планирам да продавам значи лично за мене оружје... дали ќе ме крпи ..

Дај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд :@

Дај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд :mad:
Дај линк од профилот ако сакаш да ти пуштам.:cool:

Дај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд :mad:
без линкче нишо не прајме
па најди друга работа.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom