П
Паган-др
Гостин
lvl 26
Lt Colonel ***
Lt Colonel ***
тебе како ти е ник на ерепублика?ги има PopTomov и Ilija93 на форумов?
претераа со тоа рекламирањето на фејсбук страници...цело време тоа.......
Vostochniyтебе како ти е ник на ерепублика?
Ќе ти биде одобрено за неколку минути ..ај јас сум нов во играва почнав пред некое време кога уште ја немаше Македонија па пред некој ден се активирав пак па ако може некој да ми ургира за да добијам Македонско држављанство :Р
Инаку никот ми е исто Слоббо
Абе деда ја мислев ние кајганџиите си помагаме меѓу себе а ти си отишол у МРДЉС^ trololo :p
Спремајте пушките... КИНА! :*
Сакаат да скокаат нешто, ама слабо им иде.Каква е ситуацијата на карта? Грција постои али не?
Е да бе ко ОеМ да е алфа и омега па сеа сите во ОеМ. Ако се залагате за демократија нека има уште најмалце една конурентна опција која нема да и овозможи на ОеМ политички мопол и сето тоа ќе доведе до подобра еМакедонија. Токму поради ова сите кои не сте партиски определени во еРепублик или пак сакате со вашите идеи да и помогнете на еМакедонија дојдете во МНФ, партија во која мислењето на секој член е важно...Дај ми моќ и прво што ќе сторам е бришење на партиите
А ако се помагаме иди во ОеМ! xD
Бетер него IRL сте....Е да бе ко ОеМ да е алфа и омега па сеа сите во ОеМ. Ако се залагате за демократија нека има уште најмалце една конурентна опција која нема да и овозможи на ОеМ политички мопол и сето тоа ќе доведе до подобра еМакедонија. Токму поради ова сите кои не сте партиски определени во еРепублик или пак сакате со вашите идеи да и помогнете на еМакедонија дојдете во МНФ, партија во која мислењето на секој член е важно...
Македонски Национален Фронт (МНФ) ве очекува - http://www.erepublik.com/en/party/makedonski-nacionalen-front-3562/1