Ај ако може види дали ја нуди некој Greg Hastings Paintball 2 за гејмшерАјмо, Infamous 2 излегува во Британскиот стор. Заинтересирани, пишете тука.
Едит: Грешка, излезена е![]()
+1 .Ајмо, Infamous 2 излегува во Британскиот стор. Заинтересирани, пишете тука.
Ако е од дебелите не го зимај..........зш има голема шанса да ти цркне.Имам понуда ПС3 за 10,000 денари. Да го земам или? И гратис во него ми следува 20 или 30 игри и плус наштелувано се како што треба
Ја ти кажав преку мсн ПРВАјмо, Infamous 2 излегува во Британскиот стор. Заинтересирани, пишете тука.
Ај пиши ми колку пари ќе биде.. Ќе треба да собирам. Плус нема да имам коа да ја играм, некако цело лето ми е организирано почнувајќи од четврток (по приемниот тест).Ок, значи засега сме 4ица, Тими?
Infamous 2
1. Polaris1001
2. Amacord
3. Vargnline
4. Sveznajko
5.
А да јас продавам:Некој случајно да не продава игри за ПС3? Ми треба нешо друштвено као Текен, Марвел Капком
Само тоа?А да јас продавам:
L.A Noire
Killzone 3 (има ко-оп)
Fifa 10
Fifa WC 2011
Burnout Paradise
Resident Evil 5
Call of Duty 5
Прашај за цена ако те интересира некоја..
Ерт, ако продадам некоја, сметај ме и мене![]()
Што само тоа ? Само тие игри .. ? Епа тоа еСамо тоа?
Кажи ми за Фифи-ве цена овде или пп, имам другарче со ПС3.А да јас продавам:
L.A Noire
Killzone 3 (има ко-оп)
Fifa 10
Fifa WC 2011
Burnout Paradise
Resident Evil 5
Call of Duty 5
Прашај за цена ако те интересира некоја..
Ерт, ако продадам некоја, сметај ме и мене![]()
Мислам дека за левелите во МК никој нема да цени, значи игрите и конзолата...ја би рекол околу 400 евра?Што само тоа ? Само тие игри .. ? Епа тоа еА да и Медал оф хонор ја заборавив
--- надополнето: Jun 18, 2011 2:26 PM ---
Луѓе кажете ми колку мислите дека можам да продадам ПС3- со 320гб ХДД, сите игри што се горе плус GT5, BO, Fifa 11, и уште неколку на ХДД-то и голем број длц-а на ХДД-то. Плус акаунт со 20евра на него и последни левели од скоро сите наведени игри горе (за некои треба најмалку 10денa play time за да се постигнат).. 2 џојстика и тн.. ?