zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.431
- Поени од реакции
- 6.078
хухУште не појден в гимназија ќе ти кажет шо оцени имаш луѓе шо чашитвет така да... не се секирај, сам немат да видиш прв.
хухУште не појден в гимназија ќе ти кажет шо оцени имаш луѓе шо чашитвет така да... не се секирај, сам немат да видиш прв.
хаха, слабо меморијаисто
а шо буква беше Know the rules?
Fхаха, слабо меморија
Fисто
а шо буква беше Know the rules?
јас кај таа го изразив Х и добивА онаа задача што беше со параметарот м да се најде за решенијата да бидат негативни броеви како требаше да се реши???
бтв. Не беше многу тешко ама не беше и баш лесно...
taka nekako..А со стадионот како ви испадна?
30 ред 51 седиште и вкупно седишта мислам дека беа 1912
ама не беше 1/8 туку 1/16епа извади минус пред заграда и имаш -(1/2+1/4+1/8...) првото е 1/2/3=3/2 - 1/2/1-1/2= 3/2-1/2 = 1 барем јас така мислам така ја решив
Ич нишо не ми теквит, ама сигурна сум дек е DEABC, пошо зборвит прво за Австралија, па општо за Сиднеј, па дек најголема грижа на луѓето им е шо е ин, а шо аут и во четвртиот параграф велит хауевр и кажвит дек сепак не се толкај незналици за култура, па во петтиот имат фрдрмор и велит сами да одлучиме шо мислиме.Дали некој се сеќава на некоја реченица од текстот за Сиднеј? Насловот мислам дека беше Sidney the Emerald City. Ако некој се сеќава на некоја реченица или на дел од реченица од текстот, да ја постира овде и да пробаме да го најдеме текстот на google.
Не ми текнува на реченицата но мислам дека извадокот беше од Washington Post или Daily Telegraph, некои од странскиве весници.Дали некој се сеќава на некоја реченица од текстот за Сиднеј? Насловот мислам дека беше Sidney the Emerald City. Ако некој се сеќава на некоја реченица или на дел од реченица од текстот, да ја постира овде и да пробаме да го најдеме текстот на google.
Ова беше за 5то така?F
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:43 PM ---
F
јас памтам почетоци, барав но нема ништо...Дали некој се сеќава на некоја реченица од текстот за Сиднеј? Насловот мислам дека беше Sidney the Emerald City. Ако некој се сеќава на некоја реченица или на дел од реченица од текстот, да ја постира овде и да пробаме да го најдеме текстот на google.
Немаш грешка, точно ти е....Втората имам една грешка...јас имам BACCACBABA!
Нема гајле х)
А кога ќе биде тоа или немат кажано ништо?А ја мислам дека многу се замарате..Дај опуштите се више, готово бидна и не може да се смени ништо сега, што сме напишале - сме напишале. Сеа уживајте си, барем додека ни стигнат резултатите, па тогаш може да се напнеме уште малце ден-два и после пак се ставаме во лабавооо xD