Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
па шоако сме под шифри ај ако сме под шифри како тогаш на крајот се знаат резултатите кој колку ? :D шифра е за во комјутер и таму имаш целосни податоци за ученикот. не е матурата анонимна hahaha замисли да беше :cenzura:
Нема гајлее х))

јас мислам негде по тежина тука некаде беа, кога ќе ставиш притисок што го имаш таму + трема + прашување од тие околу теба = потешка матура од ланските кои си ги решаваш дома во многу поопуштена атмосфера

Да да...1912 беше.

Него зафркнат беше математика тестов...имаше така незгодни прашања, а и задачите не беа нешто многу лесни како низ матуриве од изминативе години. Успеав се да решам...се надевам дека добро ќе пројдам.
Јас на оваа избегнав куршум од брзање прочитав дека се бара 33 ред па и тој го решив во последна минута го преправив

Англиски беше потешко од Македонски :) есејот и писмото ми се перфектни а може имам некое поенче изгубено кај тие заебаните и двосмислени прашања и подредување на насловите...
исто :rolleyes:

а шо буква беше Know the rules?

абе овие прашањата по математика од 21 до 30 шо беа на надополнување, требаше ли за нив да се пишува образложение пошо јас на страна ги решавав...

абе овие прашањата по математика од 21 до 30 шо беа на надополнување, требаше ли за нив да се пишува образложение пошо јас на стана ги решавав...
Мислам дека не јас само на онаа со нсз и нзд решавав на другите немаше потреба , а да и на таа со плоштината на правоаголниот триаголник

А онаа задача што беше со параметарот м да се најде за решенијата да бидат негативни броеви како требаше да се реши???

бтв. Не беше многу тешко ама не беше и баш лесно...

па шоако сме под шифри ај ако сме под шифри како тогаш на крајот се знаат резултатите кој колку ? :D шифра е за во комјутер и таму имаш целосни податоци за ученикот. не е матурата анонимна hahaha замисли да беше :cenzura:
Камо да беше :D
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:01 PM ---
Клучот ќе излезе сеа за едно две недели, а резултатите ќе искочат и на страната и кај вас во школо. Одете во школо да си видите зошто на странава цела Македонија ќе клика, толку им се серверите и бендвитот.
Приговори дента потоа ќе примаат, се плаќаше 1200 мислам од приговор.

Математика вие што полагавте, што задачи имаше од тие по 5 бода што носеа, последните? :)
WTF ??? Абе лично ќе им одам таму мамето нивно :D

Камо да беше :D
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:01 PM ---

WTF ??? Абе лично ќе им одам таму мамето нивно :D

Ама ако си бил у право со приговорот ќе ти ги вратат парите, ако не... :LOL: Донација твоја до министерство :Р

Ама ако си бил у право со приговорот ќе ти ги вратат парите, ако не... :LOL: Донација твоја до министерство :Р
Е па значи нема да сум во право. И да сум нема да бидам :cool: Добра е државава (n)

Ваљда и за нас така ќе е :)
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:34 PM ---
А жалби, приговори и такви работи?
имаше и таква опција и за увид на тестот ама се плаќаше 1000ка или 1500денара мислам
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:17 PM ---
имаше и таква опција и за увид на тестот ама се плаќаше 1000ка или 1500денара мислам

Најфејл е тоа што не го добиваш тестот за да видиш што ти е точно, а што не. Многу простор за манипулација се остава тука, ама тоа е.

Ме интересира кој ќе е филингот коа ќе ги истает резултатите ... :D.

Ме интересира кој ќе е филингот коа ќе ги истает резултатите ... :D.
Уште не појден в гимназија ќе ти кажет шо оцени имаш луѓе шо чашитвет така да... не се секирај, сам немат да видиш прв. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom