Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не од четирите години. Како што знам јас само од четврта година и матура.
Од сите четири години ќе се важи. Ви постираше Иван формула како се пресметуваат бодовите поназад

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не од четирите години. Како што знам јас само од четврта година и матура.
и кај мене е така
Како го утна бе ти си англичанецот овдеПрвото исто го утнав другите се така
Во право си! Потполно. Не ми е за друго криво туку ми е криво што ќе добијам слаба ( под слаба подразбирам се што не е 5ка или ете 4ка ) а сам решавав , додека некои дебили што цел живот кец имаа а сега групно решаваа, користеа мобилни за есејот итн и ќе имаат иста или повисока оцена. Ама тоа е.....Значи после матурава сум тотално разочарана од се!
Кај мене несмееш ни лево-десно да се вртиш е некад учебници се ваделе, колективно си одговарале , на пр. еден чита А Б Ц Ц А Б и после прават муабет зашто тоа така одговориле и цела училница исти одговори, во некои школи имаале тотална подршка од професорите да се консултираат меѓу себе па и на послабите есејот да им го напишат.
А да не збориме за тоа што пола ги имаа тестовите.
Кастастрофа, ужас, матурата е најголемо срање за земјава!
Затоа скалата ќе е висока и најсмотаните, што биле со најслаб успех овие 4 години ама се снашле и добиле прашања ќе имаат највисоки оценки и обезбедено место во државна квота.
Дај стави ја или барем кажи отприлика која страна е да не ја барам цела вечерОд сите четири години ќе се важи. Ви постираше Иван формула како се пресметуваат бодовите поназад![]()
Вака така имам точни
Ќе се истера една тројка. Ама работата беше за повеќе...
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:20 PM ---
Како го утна бе ти си англичанецот овде
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:22 PM ---
Во право си! Потполно. Не ми е за друго криво туку ми е криво што ќе добијам слаба ( под слаба подразбирам се што не е 5ка или ете 4ка ) а сам решавав , додека некои дебили што цел живот кец имаа а сега групно решаваа, користеа мобилни за есејот итн и ќе имаат иста или повисока оцена. Ама тоа е.....
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:23 PM ---
Дај стави ја или барем кажи отприлика која страна е да не ја барам цела вечер
Е па тоа тоа.....баш тоа. Затоа пропаѓа државава. Да не мешам сега политика ама така е. Кој стигна препиша, есеј набави по мобилен а јас да не можам да се свртам. Не е фер такане ми е криво за тројката (колку сум знајала толку сам напишала) криво ќе ми е кога ќе видам на списоко дека јас не сам примена кај што сакам да студирам за неколку бода помалку а некои што не заслужуват се!
Да бе...не работи. Не сакаш ти да им помагаш на колегите од Ливерпул !!Не работи пребарувањето на форумов моментално, да проработи ќе ги пишам и јас, или па ако Иван го види постов нека ги пише пак![]()
Да бе...не работи. Не сакаш ти да им помагаш на колегите од Ливерпул !!Инаку мора да е од сите 4 години инаку овие и официјално ќе ги прогласам за ненормални!
Фала фала го цениме трудот !!Ај сеа не зезај, чепкав по мислењана на Иван ко циган у контејнер![]()
Во која смисла тежок беше?абе знаев дека вие скопјаните не сте нормални...ами овие од Корчагин биле комплетно дргуа лига бе...мислам WTF БЕ ?!?!??! МАТЕМАТИКА ТЕСТОТ БЕШЕ ЛЕСЕН ?!?!?! WTF ?!? WTF ?!?!? WTF ?!?!?!?!?!?......единствено објаснување кое можам сам себеси да си го дам, е дека НАВИСТИНА сте ги имале тестовите, и затоа ви се лесни :/![]()
Од сите четири години ќе се важи. Ви постираше Иван формула како се пресметуваат бодовите поназад![]()
Епа голема улога игра и основа колку имаш математика и зависи шо смер беше и колку ти ја форсираја.да...али далеку беше од лесен.....ја не гледам по мене....деца што СТВАРНО знаат математика, после тестот излегуваа потресени, а и +малку време имавме......или целава оваа работа е сумлива, или ние во прилеп не знајме ич математика :p
Не. А можеа да кажат на пример дека на празната страница можи да се пиши. lmaoДаваа дигитрони бе? Гледам денес носеа некои..