Матура

Член од
14 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
2
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
e dobro de kazi koi temi se pagjaat

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
На членовите (тие што не се од пред 2 дена зачленати) на форумов им пожелувам среќа утре а на останатите ви пожелувам да ја дознаете темата утре во 10 и 10 . ЗаминаФ на спиење.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Да ви се посерам на сите, шо и да ви дает ќе стокмите некое есејче, доста кревате узбуни, сигурно нема да ви дает докторска дисертација да прајте. Пее шо ќе беше идиоти...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.777
На членовите (тие што не се од пред 2 дена зачленати) на форумов им пожелувам среќа утре а на останатите ви пожелувам да ја дознаете темата утре во 10 и 10 . ЗаминаФ на спиење.
Благодариме. Ај сега пиши темата која е :ROFLMAO: :D
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:44 PM ---
Да ви се посерам на сите, шо и да ви дает ќе стокмите некое есејче, доста кревате узбуни, сигурно нема да ви дает докторска дисертација да прајте. Пее шо ќе беше идиоти...
Абе ко ќе нема што да правиме ќе стокмиме сигурно.....ама работата е однапред да си се спремиме како луѓе а не тогаш под притисок глупости да тресиме и на брзина да чкрапаме некој си есеј

Член од
4 февруари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Шо паничите толку.... секоја година тестојте се се полесни и полесни.... , а темата за есејот ќе ја напрат сигурно попроста за да можат сите колку толку нешто да напишат .... и аман 120 зборчиња шо се сите ќе се снајдите ;););) ај легнувајте свежи да бидите сабајле хахах ззз:sleep::sleep::sleep: или почекајте уште 3-4 сати случајно некој да не ја кажи темата :P

M

Mr.InF3ction

Гостин
Точно ли е дека за математика ако сите одговори со заокоружување се точни се добива 2?

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Добро бе значи специјално се зачленивте на форумов за да молите да ви ги дадат темите, а за тоа време можевте комотно да научите како се пишува едно глупаво и лесно формално или неформално писмо исто, можевте некоја придавка да научите како се пишува која исто ќе биде потребна за на есеј.
Последниве 20 страни се наполнати со прашања од типот- Ве молам ако ја има некој темата за есеј да ја сподели
Епа ќе тргаат сеири на големо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Тие што сте на математика, ќе има сигурно една задача од геометриите за цртање и ќе ви биде дадено „да се нацрта скица“. Не го заборавајте тој детаљ да нацртате, и за тоа кратат бодови а вака за цртање од минута време ќе си добиете бодови.

Точно ли е дека за математика ако сите одговори со заокоружување се точни се добива 2?
И да се добива и да не се добива и тие треба да се решат настрана, не се баш очигледни. :)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Тие што сте на математика, ќе има сигурно една задача од геометриите за цртање и ќе ви биде дадено „да се нацрта скица“. Не го заборавајте тој детаљ да нацртате, и за тоа кратат бодови а вака за цртање од минута време ќе си добиете бодови.

И да се добива и да не се добива и тие треба да се решат настрана, не се баш очигледни. :)
фала ..шо конечно некој БАРЕМ HINT ни даде .. :)

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Абе ко ќе нема што да правиме ќе стокмиме сигурно.....ама работата е однапред да си се спремиме како луѓе а не тогаш под притисок глупости да тресиме и на брзина да чкрапаме некој си есеј[/quotе]
Не заебавај бе, три сати имаш фора, па и пола од то да се окозиш на оние за заокружвење, пак ќе ти останит време и да размислиш и да претрчаш до веце на консултација. Е сеа ак почниш веќе да паничиш, нек ти е алал, шо да ти речам. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
фала ..шо конечно некој БАРЕМ HINT ни даде .. :)
Прашајте што и да не е јасно, и некоја задача ако имате проблем слободно пишете ја ќе се најде некое решение, поконструктивно е така него ко печуркиве у задни 50+ страни :)

Не се плашете, не се нешто којзнае што тешки задачите, лани колку што ми текнува највеќе задачи имаше за тие АП/ГП, ама имаше и ептен третоодделенски ко таа со две непознати, текстуалната и тие со трапезот и Df а вадеа јаки бодови.

Немирлика

all I need is love, friends & a piano☺
Член од
15 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
126
НЕ ТРЕСЕЈТЕ ВЕЌЕ ЛАЖНИ ТЕМИ ОД РАКАВ! СЕ УТЕПАВ ПИШУВАЈЌИ ДОМА !:( ПА СТВАРНО НЕ СТЕ ФЕР .
АКО ЗНАЕ НЕКОЈ 100% СИГУРНА ТЕМА , ОД СИГУРНИ ИЗВОРИ , УБАВО БИ БИЛО ДА ЈА СПОДЕЛИ СО СИТЕ (АКО САКА - АКО НЕ ЗДРАВЈЕ НЕКА ИМА)
НО , ЌЕ ВЕ ЗАМОЛАМ УШТЕ ЕДНАШ - ТИЕ ШТО НЕ СТЕ СИГУРНИ НЕ ЛУПАЈТЕ БЕЗВЕЗА! :confused:

С

сашенко

Гостин
НЕ ТРЕСЕЈТЕ ВЕЌЕ ЛАЖНИ ТЕМИ ОД РАКАВ! СЕ УТЕПАВ ПИШУВАЈЌИ ДОМА !:( ПА СТВАРНО НЕ СТЕ ФЕР .
АКО ЗНАЕ НЕКОЈ 100% СИГУРНА ТЕМА , ОД СИГУРНИ ИЗВОРИ , УБАВО БИ БИЛО ДА ЈА СПОДЕЛИ СО СИТЕ (АКО САКА - АКО НЕ ЗДРАВЈЕ НЕКА ИМА)
НО , ЌЕ ВЕ ЗАМОЛАМ УШТЕ ЕДНАШ - ТИЕ ШТО НЕ СТЕ СИГУРНИ НЕ ЛУПАЈТЕ БЕЗВЕЗА! :confused:
Ништо не ти е џабе.Ако имаш пишувано тоа ти е одлично вежбање и спремање за утре.И да не е таа темата ке ти биде полесно ако имаш бар малце вежбано.Слушај ме мене бар јас незнам што зборам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom