L
Lu
Гостин
Ja izgledav Dragon Ball : Z. Sto da gledam sega? Ima prodolzenie ili? Citam ima nekoe si GT i Kai?
Dragonball Kai е истото што и Dragonball Z само без филери.
Ja izgledav Dragon Ball : Z. Sto da gledam sega? Ima prodolzenie ili? Citam ima nekoe si GT i Kai?
Go imam gledano originalot Dragon Ball.. neznam sega posle Z sto da gledam.драгонбол оригиналот ако не ти е изгледан да го гледаш, ова ГТ и немора да се замараш, сепак твој избор можеш да почнеш и со др. аниме
или пак ете КАИ почни да го гледаш тоа ти е исто ама со далеку подобра резолуција и анимација
ГТ е продолжение после З, значи никако не е на нивото од Драгонбол З, но сепак е солидно и вреди да се гледа.Go imam gledano originalot Dragon Ball.. neznam sega posle Z sto da gledam.
Eve citam Kai e istoto..GT prodolzenie e ili?
Eeeeee слабо.каде можам да ја најдам целата сезона Dragonball Z да ја симнам и да е со оригиналните гласови (јапонски) но со англиски превод
Друже најдов на торент 60-на гига е 1-291 епизода,симнав една епизода околу 230мега е и доста солидна снимка. Само тапа е што ептен споро се симнува заради тоа симнав една епизода и пошто сакав да проверам дали стварно сум го нашол тоа што го баравEeeeee слабо.
И јас ја барав на јапонски со англиски превод али јок - нема.
reason: во америка цртанот станал славен само поради english dub-от...така да моеш да најдеш јапонски dragonball aма англиски превод скоро никад.
Ако си баш фан, ќе уживаш и во "досадните" uncut верзии како што јас уживав.Ја изгледав првата сезона на ( www.watch-dragonball.com ) со просечен квалитет.
Деновиве ќе почнам со Dragon Ball Z. Ја најдов ( http://www.dbzremastered.com ) многу добро средена страна и со многу подобар квалитет на епизодите. Само што работата е што на оваа страна ја има "uncut" верзијата на Dragon Ball Z т.е таа со 291 епизода, додека на другата страна е скратената верзија со 276 епизоди. Заради квалитеот на епизодите радо би ја гледал "uncut" верзијата, ама ако е џабе трошење време кажете да ја гледам другата верзија. Или нема некоја голема разлика?
Ќе уживам дефинитивно, 20 епизоди не се проблем кога снимката е толку подобра.Ако си баш фан, ќе уживаш и во "досадните" uncut верзии како што јас уживав.