Тие двајца доаѓаат во special-от. Овоа е постер од special од 2008, последна анимација од Dragonball.Кој се овие меѓу Кинг Каи/Грегори/Баблс и Транкс/Готен?
Име да ми кажиш од special-от, да го побарам на нет.Тие двајца доаѓаат во special-от. Овоа е постер од special од 2008, последна анимација од Dragonball.
Имаат, сите тројца ќе се до крајот тука.Ме потсетивте на серијава па пред некое време почнав да ја гледам баш од почеток - од првата сезона (Dragon Ball). Стигнав некаде до пола и интересно е, се потсеќам на тоа од А1... Ама знам дека DBZ е врвот.
Сакам да прашам дали во DBZ има некаква улога оној Роши демек што му е тренер, Булма, Крилин?
http://www.watch-dragonball.com/да не ја има случајно негде драгон балл со америчка синхронизација? ... и ако може некој да ми прате добар линк каде што ке можам да го симнам.....
Не е ништо чудно, не е дело на Акира Торијама.Се нервирам со GT, не можам да се навлечам. :icon_conf
драгонбол оригиналот ако не ти е изгледан да го гледаш, ова ГТ и немора да се замараш, сепак твој избор можеш да почнеш и со др. анимеJa izgledav Dragon Ball : Z. Sto da gledam sega? Ima prodolzenie ili? Citam ima nekoe si GT i Kai?