Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Тресат само глупости за Гигс, мислат многу интересни се и ќе му го расипат животот но нема тоа така да помине како што си замислуваат. Фејкери и хејтери смотани зберени на едно место тоа е.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-United-news-Transfer-target-Phil-Jones-one-of-toughest-defenders-faced-last-season-says-Wayne-Rooney-article745622.html

Мислам дека е официјално и дека не се работи за шпекулации.Ова се сериозни медиуми кои пренесуваат ^
Се чека секој момент потврда од официјалниот сајт.
--- надополнето: Jun 8, 2011 7:29 PM ---

Џонс по напуштањето на болницата Бриџвотер во Манчестер. Кинеската верзија на официјалниот сајт излезе со вест дека трансферот е завршен за моменти подоцна да биде веста избришана.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
јас ништо не верувам додека не го видам потписот на Џонс

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Се чека секој момент потврда од официјалниот сајт.
--- надополнето: Jun 8, 2011 7:29 PM ---

Џонс по напуштањето на болницата Бриџвотер во Манчестер. Кинеската верзија на официјалниот сајт излезе со вест дека трансферот е завршен за моменти подоцна да биде веста избришана.
јас ништо не верувам додека не го видам потписот на Џонс
Точно е, денес бил на лекарски Џонс, ова е болницата во Манчестер. Мислев дека е стара сликава зошто носи одело со вметнат грб на Англија и мислев дека е сликан од можеби некој меч што го играле на ОТ младинците од репрезентацијата, ама ми кажаа дека носел вакво одело зошто по прегледот отишол со репрезентацијата.

because he was due to fly out with England for the Under 21s
--- надополнето: Jun 8, 2011 8:56 PM ---
Welcome Jones. :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Ајт нека ни е на здравје и се за убаво и за арно да го ко0ментираме величиме :))

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ај и од мене нека му е со среќа престојот на ОТ.

Реши Ферги да пазари,а тој кога пазари знаеме дека не зема "чкарт роба" :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Фан на Шити ја истетовирал фразата нивна Superbia et proelia или како и да е ама погрешно :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Читајте смешки на форумот нивни:

http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewtopic.php?f=1&t=223273

Значи не им оди со тетоваживе и не им оди, прво беше типот со Сити PL champion, после тој со Rooney City Legend, па тој со кладбата и сега овој :D

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Колку што гледам на официјалната страна на Манчестер нема ништо објавено за овој трансфер... Дојден е или не?...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Мопјот омилен играч што не игра за Јунајтед
Manchester United on alert as Lille prepare Eden Hazard sale
Да бе Хазард, поглупо име не можеше да има. Абе Модриќ и Јанг ги земаме уште и толку од нашето пазарење. Санчез нека си еби мајката во Барса. Од кај го знаеш како ќе се приспособи во Англија. Барем Модриќ, Јанг и еве Џонс се “староседелци“, знае Ферги што и како купува :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Phil jones was told: Don't go to Manchester United they'll only have you sitting on the bench to which Phil Jones replied but at least i'll win trophies.
Исто така изјави дека ке ги следел стапките на Рио...Ќе биде овој јако играчиште осеќам :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Па ако биде слаб фала Богу дека ќе биде на клупа. Треба многу да работи за да си обезбеди место покрај Немања, Рио, Џони и Крис. Можеби ќе игра и како дефанзивен играч за врска, ќе видиме... нека дојде прво. :)

Инаку јас не сакам никој од Браун, Гибсон и О`Ши да си оди. Наши деца се... на Браун сите му ја заборавивте фантастичната 2007-2008 година, сега кога е блиску до крајот на кариерата, барем нека ја заврши кај нас и мислам дека има уште да даде на Манчестер Јунајтед, за Џони сите знаеме, а Гибсон ми се свиѓа затоа што има муда, иако е антиталент. Ист таков беше и Флечер кога имаше 20 години, топка не знаеше да води, па сега е звер... мош и овој ќе не изненади. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Па ако биде слаб фала Богу дека ќе биде на клупа. Треба многу да работи за да си обезбеди место покрај Немања, Рио, Џони и Крис. Можеби ќе игра и како дефанзивен играч за врска, ќе видиме... нека дојде прво. :)

Инаку јас не сакам никој од Браун, Гибсон и О`Ши да си оди. Наши деца се... на Браун сите му ја заборавивте фантастичната 2007-2008 година, сега кога е блиску до крајот на кариерата, барем нека ја заврши кај нас и мислам дека има уште да даде на Манчестер Јунајтед, за Џони сите знаеме, а Гибсон ми се свиѓа затоа што има муда, иако е антиталент. Ист таков беше и Флечер кога имаше 20 години, топка не знаеше да води, па сега е звер... мош и овој ќе не изненади. :D
Јас сум прва за да остане Браун ама изгледа се има скарано со САФ, годинава последен пат настапи против Краули, Браун од прошлите сезони играше почесто :/
--- надополнето: Jun 9, 2011 10:27 AM ---
Usain Bolt wants to play football after retiring from running: "I definitely think I’m good enough to play for Man Utd."

:X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom