Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Manchester United joined by Spartak Moscow in Steven Defour chase

Повторно се поврзуваме со ангажман на Дефур
Нема шанси овој да дојде, пред 2 месеца потпиша нов договор а и се повредува бетер од Робен/Вудгејт.

П.С.

Wesley Brown & Darron Gibson have agreed personal terms to move to the Stadium of Light with Sunderland.

Со среќа нека им е, се простуваме од легенда ко Браун :/

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Ај нека им е со среќа и на двајцата.. За Бруан факт е дека нема место во тимот.. Без разлика на тоа што цел живот е тука, сепак нека поигра и тој уште малце до крајот на кариерата.. Исто така и Гибсон не ми беше по ќејф.. Мислам дека таман си е тој за Сандерленд, нека трча за Брус таму :)..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.709
Поени од реакции
11.537
Луѓе, дајте бе нешто официјално, се изначитав неофицијални весници последниве 10 страни!!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Нема шанси овој да дојде, пред 2 месеца потпиша нов договор а и се повредува бетер од Робен/Вудгејт.

П.С.

Wesley Brown & Darron Gibson have agreed personal terms to move to the Stadium of Light with Sunderland.

Со среќа нека им е, се простуваме од легенда ко Браун :/
Штом така често се повредува не ни треба уште еден како Харгривс.За Гибсон ми е мило што си оди ич го сакав добар е ама не доволно добар за Јунајтед само еден слиен шут и ништо друго ,но за Весли ми е малку криво цела кариера е кај нас наше детее е сепак нека им е со среќа.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Луѓе, дајте бе нешто официјално, се изначитав неофицијални весници последниве 10 страни!!!
Официјално е ова со Џонс, Стјуарт Пирс изјави за Скај Спортс дека ги замолил и Џонс и Хендерсон да си средат вчера со клубовите и му било мило што пред шампионатот си ја завршиле таа работа :)

http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_6973054,00.html

Дрш :)

"So they've got those deals all signed and sealed. They were with us last night, then back on the training pitch today with no problems at all and we're pleased for them.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
United have signed Northern Irish youngster Ruairi Croskery, a 16 year-old striker from Annsborough. [via @ManUnitedYouth]

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Официјално е ова со Џонс, Стјуарт Пирс изјави за Скај Спортс дека ги замолил и Џонс и Хендерсон да си средат вчера со клубовите и му било мило што пред шампионатот си ја завршиле таа работа :)

http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_6973054,00.html

Дрш :)

"So they've got those deals all signed and sealed. They were with us last night, then back on the training pitch today with no problems at all and we're pleased for them.
Зошто на официјлната ништо не пишува???

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Зошто па нели од 1 јуни почна трансфер периодот?
When a league commences in the second half of the year (e.g. August or September) and stretches over two calendar years (autumn-spring season in the Northern Hemisphere), the first window is usually open from 1 July until midnight of 31 August and the second one from 1 January until midnight on 31 January the same year. Most major European leagues have adopted this scheme.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Што се деси со снајдер знам имаше некои гласини дека ќе дошол кај нас па после некое време се затаи тоа , има ли некои преговори ова она и ако има би сакал да знам што како се одвива...;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Manchester United joined by Spartak Moscow in Steven Defour chase

Повторно се поврзуваме со ангажман на Дефур
Те замолував неколку пати, ама ајде и сега, се надевам на последен... па добро бе мајку му стара, говедо да беше ќе разбереше, не постирај Ш-П-Е-К-У-Л-А-Ц-И-И (ова со поголемо да ти е до знаење)... линк врз линк како само ти да седеш и да ги знаеш новостите за Јунајтед, а другите се глупи и прости... Ти кажувам како за последен пат, бидејќи иде лето, шпекулации ќе ги има милион, да не ставаш се и сешто... имаме официјална страна на клубот, имаме и официјална за навивачите на Јунајтед во Македонија, и што и да се случи официјално ќе биде објавено таму, никој нема да ти даде медал ако поставиш прв линк (а 99,9% ти се шпекулации)... Од толку разбирање носиш и ќе носиш уште време аватар од Кајт... Ај така, се надевам на разбирање...

П.С. Се замолува mercenary да не му ги дига акциите со секое "Ми се допаѓа" на пост на Gose007 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom