Македонска фудбалска репрезентација

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
:S комити ги ставиле во воидеото?? кого мисли дека ќе заебе дечкото??

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.714
Поени од реакции
11.551
Ќе има утре слободни карти да купам од шалтер?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Искрено и јас бев убеден у наша победа овој натпревар, али откако отпаднаа Фетаи, Стојков а сега и Попов (по Лазевски) е под знак прашалник, не сум толку убеден како ќе издржиме, со Савиќ и Наумоски во напад,Ристовски како лев бек (он факт е талент ама прво, уште е млад и незнам колку е спремен одеднаш на ваков важен натпревар да игра, и тоа на позиција која ја нема играно со оглед на тоа што он по десната страна игра а сега на лева ќе мора)... Се надевам Попов ќе може да игра, ама и да биде така, прашање колку ќе може на исто ниво, ни на тренинзиве неможе во исти ритам со другите да вежба и со намален интензитет тренира...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дали има некој информации колку карти се продадени до неделата беа 11.000 искрено не верувам дека ќе стигнат 35.000 ама и 20.000 се доволни за добра атмосфера.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Дали има некој информации колку карти се продадени до неделата беа 11.000 искрено не верувам дека ќе стигнат 35.000 ама и 20.000 се доволни за добра атмосфера.
Се продаваа бајаги карти за утакмицава иако вистина е и дека премногу карти (да не прогнозирам али сигурно е бројка од 10 000) се раздадени гага (причината е што Грујо ќе биде на стадион, па си има разделено карти по штабовиве за да не се случи да го свират сите како што тоа му се случуваше на Бранко дур беше претседател...).
Кога видов дека Ристовски е во составот одма отидов да куипам карта :)
Купив во средата за западна и немаше уште многу карти за таа трибина (бар тие така ми кажаа и мик рекоа дека брзо се трошеле). Ќе биде занимлив мечов, и се надевам дека ќе победиме. Големо чудо ако не играат фетаи и Стојков, тие дали се во состав или не се исти курац :) Неиграњето на Попов можен да биде хендикеп, али со душа го чекам дебито на Ристовски:D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Многу гратиси има луѓе пуно ќе биде.
Јас за на северна си земав :) мерак на ново :P

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
http://www.komiti.org/vest-87.html
Eве што велат Комити,а и ние се држиме на истиот став! Така да очекувајте утре театарска атмосфера баш каква што беше последниве утакмици,некој од вас тука иде прв пат и мисли ако има 20,25 000 ќе биде феноменална атмосферата...без навивачка група од најмалку 300 луѓе атмосферата е никаква!;)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Нема да биде театар, Ирците ќе пеат ;)

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Не може ( читај невозможно е ) да се направи да има добра атмосвера без да има навивачка група која ќе го води навивањето. Ако сака нека има и 100.000 луѓе неможе атмосвера да се направи со Македонија Македонија или УУУУУ АААААА Македонија. Тоа ќе биде викање максимум 5 пати, а ако тоа е навивање тоагаш ок нека ви биде лудница... Заради Ристе се мислам дали да гледам... ме заболе кур и за Јонуз и за Хари и за Герард овај Шумуликовски.
--- надополнето: Jun 3, 2011 2:41 PM ---
атмосверата ќе биде слична на Работнички-Ливерпул

+ мислам дека повеќе навивање ќе има за груевски ( пошо им дал гратиси ) одколку за македонија.
--- надополнето: Jun 3, 2011 2:43 PM ---
пс. педерчето што го направил видеот го тргнал.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Може некој да ми каже каде се наоѓа ФФМ?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не може ( читај невозможно е ) да се направи да има добра атмосвера без да има навивачка група која ќе го води навивањето. Ако сака нека има и 100.000 луѓе неможе атмосвера да се направи со Македонија Македонија или УУУУУ АААААА Македонија. Тоа ќе биде викање максимум 5 пати, а ако тоа е навивање тоагаш ок нека ви биде лудница... Заради Ристе се мислам дали да гледам... ме заболе кур и за Јонуз и за Хари и за Герард овај Шумуликовски.
--- надополнето: Jun 3, 2011 2:41 PM ---
атмосверата ќе биде слична на Работнички-Ливерпул

+ мислам дека повеќе навивање ќе има за груевски ( пошо им дал гратиси ) одколку за македонија.
--- надополнето: Jun 3, 2011 2:43 PM ---
пс. педерчето што го направил видеот го тргнал.
Слушај ај не го мешај Груевски тука ако имаш нешто против него истури се на друго место сите што сакаа да присуствуваат на мечов можеа и сеуште можат да си купат карта а фала богу и ти ако имаше некој во ФФМ ќе си земеше гратис и ајде доста со сељачките коментари.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Ах шо ме заебаја од работа нема да можам да дојдам, а ми се идеше барем за стадионот повеќе отколку за уткамицата и онака ништо не ни значи :( Ама тоа е. Ај боже здравје нека победат (ако можат :ROFLMAO:) па наесен мора да одам.

Kajgana Shop

На врв Bottom