¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Road House, изгледат ептен вкусни, ама на таа последната слика некако атмосферата внатре е ептен кафанска... Па што знам, некако филм ми расипува
Го заборавив тоа место. Одамна го немам посетено. Зеленко за постовМеџик у Лептокарија!
За 120 денари, дупла плескавица, помеѓу сланина и кашкавал, премногу помфрит и кечап и мајонез не штедат! Јас како што сум гурман (тие што ме знаат - знаат) неможев да го доизедам и си оставив за дома после. 7мица може да го смени името во Кец - недоволен!
Тоа е, ама го направија сеаКажи ми дека Вили е она спроти Хотел Карпош вечерта каде што јадев и сабајле за Велигден изгоре ?
All ye need is a cheetah, some dough and a glider.Пеер! Дај да идеме!!! >.<
У план ми е уште утре да го посетам и ќе добиете информации од прва рака (ако имам време).За ова во Роуд Хаус најдобро да не информира некој форумџија кој живее или работи во близина =)
Вили е обична трафика у Вили бар според мене вредат само сосовите чикенот е каде каде подобар во седмица за пофрмитот не збориме. Цените се исти со тоа што ако идеш за плескавица подобра комбинација ти е седмица ради помфритот и кечапот и мајонезот во Вили нема да имаш такво задоволство.Вили моментално е поим за асфт фуд за 7-ца.
Не би рекол за плескавицата... безпари да ми дадат плескавица од 7мица,не ја јадам,моментално каква што еВили е обична трафика у Вили бар според мене вредат само сосовите чикенот е каде каде подобар во седмица за пофрмитот не збориме. Цените се исти со тоа што ако идеш за плескавица подобра комбинација ти е седмица ради помфритот и кечапот и мајонезот во Вили нема да имаш такво задоволство.
Каде се наоѓа ова?Даре, со кое право го нарекуваш ова хамбургер веќе? Помија не му е рамна, немам јадено од седмица од фебруари негде и не жалам воопшто.
Лебот сув, желудникот ме боли после хамбургерот од тоа сојата, штедат на кечап и мајонез, уште да ти наплаќаат и за вилушката фали.
--- надополнето: Jun 2, 2011 9:39 PM ---
П.С.
Чисто да ви доловам во Road House каков хамбургер се служи со 700 грама плескавица
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.188881404494930.43910.174848379231566
Нормално, ко што пишав - синоќа ми беше последен пат да купам хамбургер од таму.Абе ко комунисти размислувате, а во капитализам живеете. Бојкотирајте ги, не им купувајте, ќе видите како може и за 80 и за 50 денари да направат исти хамбургери како што правеа пред четири пет години. Јас од кога го зголемија хамбургерот над 80 денари не сум влегол, со среќа нека им е и на овие што шиткаат хамбургери, и на таксистите. А прашајте ги вработените колку им е плата.
п.с. Истово ова важи за палма, не сум влегол од кога почнаа да наплаќаат за седење па не знам топче направија 20 денари (може е 30 веќе). Само бојкот, ништо друго нема да смени ниту квалитет ниту цена.
30 денари е топка во Палма. -.-Абе ко комунисти размислувате, а во капитализам живеете. Бојкотирајте ги, не им купувајте, ќе видите како може и за 80 и за 50 денари да направат исти хамбургери како што правеа пред четири пет години. Јас од кога го зголемија хамбургерот над 80 денари не сум влегол, со среќа нека им е и на овие што шиткаат хамбургери, и на таксистите. А прашајте ги вработените колку им е плата.
п.с. Истово ова важи за палма, не сум влегол од кога почнаа да наплаќаат за седење па не знам топче направија 20 денари (може е 30 веќе). Само бојкот, ништо друго нема да смени ниту квалитет ниту цена.
Сеа сегде е топче сладолед 30 денари м.м.еп.с. Истово ова важи за палма, не сум влегол од кога почнаа да наплаќаат за седење па не знам топче направија 20 денари (може е 30 веќе). Само бојкот, ништо друго нема да смени ниту квалитет ниту цена.