- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.811
- Поени од реакции
- 2.608
Роберт Ладлам-Париска Опција
Многу добра книга....Препорака за "Илјада неверојатни сонца" од Калед Хосеини
Книга полна со емоции, животни трагедии на авганистанците, посебно нивните жени и ќерки, влијанието на советите и талибанците врз уништувањето на вредностите, семејството и државата во целина. Сето тоа опишано преку животите на Маријам, Лејла и Тарик.
+ American Psycho
Дада нема промашај со Агата Кристи...Ја посебно бев воодушевена од Големата четворка (исто од Кристи)..Книгава ме остави без здив! Не можев да ја оставам дур не ја прочитав цела, имаше еден куп пресврти и секако неочекуван крај. Ја препорачувам на сите што сакаат вакви крими-романи и неизвесност!Мистеријата на синиот воз-Агата Кристи
се работи за убиство кое ве држи во неизвесност до самиот крај на книгата.Пошто на корицата кај мене пишуваше дека убиец е тој во кој ни ликовите од книгата ни ние нема да се посомневаме,книгата ми беше уште поинтересна и јас се посомневав на 2ца али не беа тие.Значи многу интересна книга ви ја препорачувам да ја земете и да ја прочитате....
Книгата која и е најНЕомилена на Агата.Мистеријата на синиот воз-Агата Кристи
се работи за убиство кое ве држи во неизвесност до самиот крај на книгата.Пошто на корицата кај мене пишуваше дека убиец е тој во кој ни ликовите од книгата ни ние нема да се посомневаме,книгата ми беше уште поинтересна и јас се посомневав на 2ца али не беа тие.Значи многу интересна книга ви ја препорачувам да ја земете и да ја прочитате....
Јас од Агата последно ја читав Nulta tacka, и многу ми се допадна, прочитај јаДада нема промашај со Агата Кристи...Ја посебно бев воодушевена од Големата четворка (исто од Кристи)..Книгава ме остави без здив! Не можев да ја оставам дур не ја прочитав цела, имаше еден куп пресврти и секако неочекуван крај. Ја препорачувам на сите што сакаат вакви крими-романи и неизвесност!