UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
moze bilo koj da ja pobede barsa vo cotek i krsenje noze :)
Колку и да сакам да сакам да сум објективен,да бидам фер и коректен,да не провоцирам.....ко ќе видам некое вакво мислење ко твоево,а рачунај сите твои мислења се вакви...ми идат да те изнапцујам и тебе и сите фанови на БАрса.....................Нејсе,останати фанови на БАрса,честито титула,заслужено!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Респект до "тактичкиот генијалец" Фергусон кој им го подари трофејот на Барса.
Утната тактика, утнат состав.

Честито до Гвардиола кој паметно забележа дека најјаката алка во манчестер е Видиќ-Фердинанд и дека со шутеви од далечина треба шансата да си ја пробаат.

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Ај не зборви сеа за тактиката на Манчестер.. Барса заслужено си ја зедоја титулава, зошо оваа сезона беа навистина Beyond Godlike..

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
И од мене честитки до фановите на Барса за титулата во ЛШ,сосема заслужено. :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Се понови од пред 2 год.
ја знаев чим Мурињо не ги спречи, овие уште потешко.
Следна година Реал у финале е.
Кој е Мурињо во споредба со Ферги бе, алоооо ?????????

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Море глуп види каков тим има Мурињо на располагање а види Ферги.
Не тимот во прашање, И Ферги можеше да го паркира автобусот пред гол и секако ќе беше понеизвесен натпревар, но тој се реши да игра фудбал. И јас како фан на Манчестер Јунајтед горд сум што мојот клуб има таков менаџер кој би изгубил и финале, но никогаш нема да ја изгуби честа и да си ги потцени своите фудбалер. Е тоа е разликата меѓу Ферги и Мурињо.
До сите фанови на Барса, Честито Титула, тотално си ја заслуживте.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Честито титула за Барселона. Заслужена, без никаков коментар,

p.s. Пак прскалки, а? Овој пат против Барса.:D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
cestitki za barcelona.zasluzeno pobedija i respect!
iskreno ne ocekuvav vakva taktika i sostav na Manchester United mislam deka bese golema greska so ne igrase Nani a mozebi i Scholes kako i da e manchester bese totalno nadigran uste ednas im cestitam na barcelona.Ferguson use ednas pokaza zasto e SIR! i nemoze nikoj da se sporeduva so nego najmalce ne Murinjo koj place po sekoj poraz,

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Гледајќи го мечот, немоќта на противникот , перфекцијата во играта... ми се плачеше со оглед на црвениот на РвП кој нема 1% чистина во одлуката.... нема да жалам за Бендтнер на минути пред крајот што промаши ( вината се знае чива е нема што би било кога би ..) Но црвениот НИКАКО....
Колку и да тажев, сепак и се израдував малку со оглед дека прекрасен фудбал се изнагледав ( може да кажам само за 1 од тимовите) и дека многу заслужено победи барселона ( ВО ФИНАЛНИОТ МЕЧ , но не и претходните сите баш...) .
Честитки момци ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки до фановите на Барселона, заслужено, Манчестер не се препозна, средината им беше неповрзана, Чичарито - 0, одбраната сирење .. Барселона едноставно ги збриша и тоа е тоа, едноставно беа предобри за Манчестер. И повторно, и повторно, и повторно ќе потенцирам и ќе си стојам на ставот.. Има само еден човек кој може да ја запре оваа барселона барем еднаш, на ваков или онаков начин ..

Kajgana Shop

На врв Bottom