- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.906
- Поени од реакции
- 7.468
Честитки победа другари...чиста,ко солза!
:kesa:Од кога Интер не спаѓаат во овој свет?
Добро, се алудира на оваа сезона, да, најдобри се, нема простор за дискусија тука ...Од кога Интер не спаѓаат во овој свет?
Ау по формати ли се бројат, или оти Реал има повише од вас па ти се стегаат гласните жици?Дај бе доста те со тој Интер па после 40 години земаа титула Лига на Шампиони беше реформирана во 1991. ако ги броиме титулите по новиот формат Барса има 4 и е прва по број на титули. Разликата помеѓу Интер и Барса е Интер како и поголемиот број на екипи што имаат титули независно кгоа освоени е што истите не се способни во континуитет да прикажат стандардна игра туку покажуваат колку е лесно еден таков тим на крај да се брука и да се понижува.
Зошто?Нема муабет, Барса е ван сите тимови, едноставно нема конкуренција! Второто полувреме особено! Позаслужена титула амин! Жал ми е за македонските навијачи на манчестер, ама манчестерцине треба да учат од Барса што е тимска игра. СВАКА ЧАСТ!!!
П.С. овие 112 на анкетава да не се кладат
Девојче Реал може да има и 100 титули тоа по што ќе остане Барса запаметена во историјата е играта која ја усовршија до тој степен што фудбалот премина една граница на неговото постоење сите што со презир гледаат кон тоа е од немоќ од тоа што се плашат од нив дека се најдобри што е природен и нормален страв.Ау по формати ли се бројат, или оти Реал има повише од вас па ти се стегаат гласните жици?
Така ти е тоа. Барса е најдобра во поновата историја, зашто се далеку од Реал засега. Манчестер до лани беа најдобри во историјата на Премиер лига, ама сега се најдобри во историјата на Англија, и т.н. Без лутењеАу по формати ли се бројат, или оти Реал има повише од вас па ти се стегаат гласните жици?
можеше само да кажеш дека е второто и да не поштедиш.Девојче Реал може да има и 100 титули тоа по што ќе остане Барса запаметена во историјата е играта која ја усовршија до тој степен што фудбалот премина една граница на неговото постоење сите што со презир гледаат кон тоа е од немоќ од тоа што се плашат од нив дека се најдобри што е природен и нормален страв.
Па само од причина што е лошо да гледаш твојот тим кога губи, без разлика колку и да ти е јасно дека другиот тим е бољи, не е баш пријатно (барем јас по мене кажувам). И кога се големи очекувањата, поголемо е разочарувањето. Без разлика, да не ми се наљутиш :smir:, стварно е манчестер еден од двата најдобри европски тима. Инаку, може да сметаш дека не сум објективна и тоа од неколку причини, прво не навивам за барса, а второ заљубена сум во Пеп :wub: најсериозноЗошто?
Не бе, не ти се лутам, само ме интересираше онака. Ама верувај нема зошто да ти биде жал, ова беше феноменална сезона за нас, можеше на крајот да ја направиме пофеноменална ама тоа е, ни се испречи најдобриот тим сезонава и не победи заслужено, тогаш нема што да ни е криво. :smir:Па само од причина што е лошо да гледаш твојот тим кога губи, без разлика колку и да ти е јасно дека другиот тим е бољи, не е баш пријатно (барем јас по мене кажувам). И кога се големи очекувањата, поголемо е разочарувањето. Без разлика, да не ми се наљутиш :smir:, стварно е манчестер еден од двата најдобри европски тима. Инаку, може да сметаш дека не сум објективна и тоа од неколку причини, прво не навивам за барса, а второ заљубена сум во Пеп :wub: најсериозно
Уфф...