UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Честитки победа другари...чиста,ко солза!:)

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Се понови од пред 2 год.
ја знаев чим Мурињо не ги спречи, овие уште потешко.
Следна година Реал у финале е.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Нема муабет, Барса е ван сите тимови, едноставно нема конкуренција! Второто полувреме особено! Позаслужена титула амин! Жал ми е за македонските навијачи на манчестер, ама манчестерцине треба да учат од Барса што е тимска игра. СВАКА ЧАСТ!!!

П.С. овие 112 на анкетава да не се кладат :icon_lol:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дај бе доста те со тој Интер па после 40 години земаа титула Лига на Шампиони беше реформирана во 1991. ако ги броиме титулите по новиот формат Барса има 4 и е прва по број на титули. Разликата помеѓу Интер и Барса е Интер како и поголемиот број на екипи што имаат титули независно кгоа освоени е што истите не се способни во континуитет да прикажат стандардна игра туку покажуваат колку е лесно еден таков тим на крај да се брука и да се понижува.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.800
Од кога Интер не спаѓаат во овој свет?
Добро, се алудира на оваа сезона, да, најдобри се, нема простор за дискусија тука ...
Мислам дека сите видовте што им направија на Јунајтед и Ферги сред Англија, вака Ферги ретко кој успеал да го надигра, Јунајтед важат за еден од оние тимови кои со години негуваат еден ист тип на игра, фантастична за око, така да тимот што ќе успее тоа да го неутрализира целосно, да го убие и да го оневозможи а уз пут да негува свој стандарден стил на игра, едноставно мора да е најдобар, или еден од најдобрите, сеедно.
Тие дискутабилни одлуки што одеа на штета на противниците на Барса одеа на штета и на каталонскиот тим зашто се фрлаше еден тон кал за работа која е вон нивна контрола и работа од која они немаат никаква потреба зашто и онака се пресилни.

Како и да е, во иднина нека се одвикнат од Кристијано Роналдо глумата и притисокот врз судиите од страна на сите играчи, тоа за мене е најнегативната ( единствена е ) карактеристика што ја има оваа екипа, без разлика што истово не влијае деструктивно на нивниот стил на игра, резултати и слично, сепак, има една работа која се нарекува углед а со тоа сакале - нејќеле истиот си го нарушуваат.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.222
Поени од реакции
30.438
Дај бе доста те со тој Интер па после 40 години земаа титула Лига на Шампиони беше реформирана во 1991. ако ги броиме титулите по новиот формат Барса има 4 и е прва по број на титули. Разликата помеѓу Интер и Барса е Интер како и поголемиот број на екипи што имаат титули независно кгоа освоени е што истите не се способни во континуитет да прикажат стандардна игра туку покажуваат колку е лесно еден таков тим на крај да се брука и да се понижува.
Ау по формати ли се бројат, или оти Реал има повише од вас па ти се стегаат гласните жици?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема муабет, Барса е ван сите тимови, едноставно нема конкуренција! Второто полувреме особено! Позаслужена титула амин! Жал ми е за македонските навијачи на манчестер, ама манчестерцине треба да учат од Барса што е тимска игра. СВАКА ЧАСТ!!!

П.С. овие 112 на анкетава да не се кладат :icon_lol:
Зошто?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ау по формати ли се бројат, или оти Реал има повише од вас па ти се стегаат гласните жици?
Девојче Реал може да има и 100 титули тоа по што ќе остане Барса запаметена во историјата е играта која ја усовршија до тој степен што фудбалот премина една граница на неговото постоење сите што со презир гледаат кон тоа е од немоќ од тоа што се плашат од нив дека се најдобри што е природен и нормален страв.

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Така ти е тоа. Барса е најдобра во поновата историја, зашто се далеку од Реал засега. Манчестер до лани беа најдобри во историјата на Премиер лига, ама сега се најдобри во историјата на Англија, и т.н. :D:D Без лутење :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.222
Поени од реакции
30.438
Девојче Реал може да има и 100 титули тоа по што ќе остане Барса запаметена во историјата е играта која ја усовршија до тој степен што фудбалот премина една граница на неговото постоење сите што со презир гледаат кон тоа е од немоќ од тоа што се плашат од нив дека се најдобри што е природен и нормален страв.
можеше само да кажеш дека е второто и да не поштедиш.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Па само од причина што е лошо да гледаш твојот тим кога губи, без разлика колку и да ти е јасно дека другиот тим е бољи, не е баш пријатно (барем јас по мене кажувам). И кога се големи очекувањата, поголемо е разочарувањето. Без разлика, да не ми се наљутиш :smir:, стварно е манчестер еден од двата најдобри европски тима. Инаку, може да сметаш дека не сум објективна и тоа од неколку причини, прво не навивам за барса, а второ заљубена сум во Пеп :wub: најсериозно

Уфф...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па само од причина што е лошо да гледаш твојот тим кога губи, без разлика колку и да ти е јасно дека другиот тим е бољи, не е баш пријатно (барем јас по мене кажувам). И кога се големи очекувањата, поголемо е разочарувањето. Без разлика, да не ми се наљутиш :smir:, стварно е манчестер еден од двата најдобри европски тима. Инаку, може да сметаш дека не сум објективна и тоа од неколку причини, прво не навивам за барса, а второ заљубена сум во Пеп :wub: најсериозно

Уфф...
Не бе, не ти се лутам, само ме интересираше онака. Ама верувај нема зошто да ти биде жал, ова беше феноменална сезона за нас, можеше на крајот да ја направиме пофеноменална ама тоа е, ни се испречи најдобриот тим сезонава и не победи заслужено, тогаш нема што да ни е криво. :smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.817
Поени од реакции
11.440
Честитки до фановите на барса, заслужено освоија. Денес може да се каже дека најдобрата екипа во Европа е Манчестер Јунајтед, а Барса е од друга планета и е ван конкуренција, браво.
До наредна сезона, бркајте женски и забавувајте се.

GLORY!

Kajgana Shop

На врв Bottom