Интересен блог со жешки скопјанки

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Јас само една девојка видов на сајтот, нели “Интересен блог со жешки скопјанки“ нели множина у пичку матер, барам тамо некс пејџ а оно нема. :/
Плус! најжешките скопјанки си ги имам на фејсбук сосе нивните жешки албуми. Ха! И сите ми имаат кликнато лајк, тоа исто како да сум ги легнал, ајт. :)

П

Пепси_

Гостин
Јас само една девојка видов на сајтот, нели “Интересен блог со жешки скопјанки“ нели множина у пичку матер, барам тамо некс пејџ а оно нема. :/
Плус! најжешките скопјанки си ги имам на фејсбук сосе нивните жешки албуми. Ха! И сите ми имаат кликнато лајк, тоа исто како да сум ги легнал, ајт. :)

Зафатен е со полицијата господинот моментално ќе го надополне блогот во скоро време :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Нај луд пост во 2011, дефинитивно :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тука си сега само да дојди братот да ти ја најди Ајпи адресата и идиме таму да видиме што бараат тука од братучеда ми сликите.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Хааааааааааааааааааааааааааааааахахахахахааха,, мене еднаш Маријана од Бигно ми стаи лајк , брат веруј боље од оргазам :pos:

Член од
18 мај 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
Стефани Борсова - Жешка девојка број 1

За оние кои се запознаени со минатиот пост,пријателот одлучи блогот да се занимава со донекаде јавни личности
сите фотографии се јавно објавени, сите видеа се веќе постирани.

почнуваме од 0

Жешка девојка број 1 - Стефани Борсова мис Македонија
оценете дали е навистина
и видете го нејзиното видео за оние што не се запознаени.

http://skopjegori.blogspot.com/

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
За оние кои се запознаени со минатиот пост,пријателот одлучи блогот да се занимава со донекаде јавни личности
сите фотографии се јавно објавени, сите видеа се веќе постирани.

почнуваме од 0

Жешка девојка број 1 - Стефани Борсова мис Македонија
оценете дали е навистина
и видете го нејзиното видео за оние што не се запознаени.

http://skopjegori.blogspot.com/

Член од
18 мај 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
hahahhaa stvarno me iznasmea, mozes link da ostais i na sajtot za site da vidat :))))

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
блогов за ругање е прва лига ! хахахах

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со ова последново што се ориентира за модна критика, од сељачко го направи многу геј...

Kajgana Shop

На врв Bottom