Интересен блог со жешки скопјанки

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Си можел за на кајгана друго име да искористиш нели... но која сум ја да судам не е твој блогот остај ги овие што не ти веруваат :tapp:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Нов блог кој ќе презентира по една убава девојка од градот дневно. Појдете и видете. http://skopjegori.blogspot.com
Доколку имате предлог за жешка девојка слободно предложете :smir:
ne e moj na prijatelce e i cel mu e da go naoga kichot po fb i da go postira na ovoj blog, vo samata naslovna na stranata ima odreden sarkazam
Чекај, чекај. Бараш од членовите овде на твоето истоимено другарче да предлагаат девојки чии фотки би оделе во блогот, а со самото тоа би биле реметени пошто нели целта на блогот е да го наоѓа кичот. Интересно.

Член од
18 мај 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
neka ne prakaat majki sestri prijatelku , tuku bash kich

Г

Господ

Гостин
Дечко ја иам подобар вкус за мажи отколку ти за жени а сметај дека сум хетеро маж.

T

Tetro

Гостин
Зошто го тргна линкот до нејзиниот фејсбук профил?
Насетувам наскоро дека и сликите ќе ги отстраниш. :)
Веќе снема неколку слики, или така ми се чини?
blogot e od sarkasticno seirski aspekt
Да, пола се отстранети...

Тежок начин си одбрал за да го промовираш блогот кој го имаш почнато.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее, сега се префрливме на саркастично сеирски :pos:

T

Tetro

Гостин
Толку му беше. Го избриша и акаунтот од blogspot. Само, заборавил да ги отстрани сите слики. :pos:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дај бе олабавите малце, кај од одамна веќе не знаете да дудлате па сеа ни асален сеир не знаете да пукате. Кај се постарите членови да ми се вратат да се потсетам на стари времиња :)

Ај доста носталгувам тука.

Друже остај ги овие што ти зборат, ти само постирај слики и онака се знае дека 99% од овие што те "заебаваат" се лигават на секојдневно на фејсбук на слики од цури.

Г

Господ

Гостин
Дај бе олабавите малце, кај од одамна веќе не знаете да дудлате па сеа ни асален сеир не знаете да пукате. Кај се постарите членови да ми се вратат да се потсетам на стари времиња :)

Ај доста носталгувам тука.

Друже остај ги овие што ти зборат, ти само постирај слики и онака се знае дека 99% од овие што те "заебаваат" се лигават на секојдневно на фејсбук на слики од цури.

Ваква не допирам со 10 метарски стап.

Kajgana Shop

На врв Bottom