А што вие ме уверувате дека цел Бернабе сака Реал да игра отворено против Барселона и да прими 5 комада како што тоа се случи во првиот натпревар ? Свесни се и тие кој е единствениот начин да се победи против Барселона. Јас ти дадов докази дека навивачите го сакаат Мурињо, а штом го сакаат него значи ја сакаат и филозофијата која тој ја применува. Ако имаш со нешто да ги побиеш тие докази, кажи слободно не само детски муабети да терате.
добор, идиотски звучи ти да не уверуваш што навивачите на сантијаго сакале. со тоа мора да се сложиш. плус не уверуваш?!
еве ти аргумнет. на мурињо му беше посочено пред потпишување, а и потоа, да не заборави на спектаклот што навивачите го очекуваат. да се однесува достоинствено бидејќи го претставува клубот на кои милиони им е во срце и философијата на клубот е доминација врз се живо.
ама не, мурињо си ја тера својата замисла, а ти сакаш црното да го напраш бело.
најтрагикомично е, мурињо кога се жали, на екипи многу помали од неговата, како они се бранеле со 9 играчи?!!? демек што можел он така... мислам со депортиво дека беше. како има лице такво нешто да изјави, ако воопшто има лице...
денес што прочитав, ми кажува нешто дека мируњо има проблем и со интелегенцијата малку. имено на еден новинар на прашање му одговорил со - вие ли сте директорот на марка? ако не сте зошто јас да зборувам со вас, коа вие не сакате да зборите со мојот заменик?!
страшен индикатор на мањак на интелегенција и уличен простотилук. веројатно знае дека брзо ќе биде набркан, па да го убрза процесот, или она што го спомнав пред тоа - проблем со интелегенцијата