Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

• Креатор на темата Креатор на темата Michi
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам да пренесуваат Алфа пошто друга куќа ги има правата за Копа Дел Реј.. Исто како што Телма не пренесуваат финале во купот бидејќи за тоа правата ги има МТВ, така е и со Копа Дел Реј, само што во Македонија никоја друга телевизија ги нема откупено правата за тоа натпреварување, т.е ги има, СпортКлуб кој ги има правата за Македонија, Србија и кои беа не знам други земји.. Али може у краен момент нешто да направат па да ја пренесуваат, мада не ми се верува.. Нејсе, ќе ја има гледам и на германската ЗДФ, а не знам кабелски оператор кој ја нема таа програма.

На Спорт клуб сигурно ќе ја даваат. На Алфа не ми се верува.

На Алфа дефинитивно нема да ја даваат. На спортКлуб ќе иде сигурно.

На спортклуб ќе ја даваат,ќе куртулиме барем од рекламиве,цитрони веќе ми се направија...

Барса тепа 2-0. Кратко и јасно.

[video=dailymotion;xi9fh8]http://www.dailymotion.com/video/xi9fh8_real-madrid-v-barcelona_sport#from=embed[/video]

207384_10150217639030469_351142070468_9001564_7886469_n.jpg
cist penal
a ona sto go napravi kasiljas na villa ne bese penal,cista gluma od villa

abe morase da go dosudi ova zalizaniot za da se poraduvaat ovie umrenite na skapan bod

Гледана ти е ? Дај линк да ја симнам?

abe morase da go dosudi ova zalizaniot za da se poraduvaat ovie umrenite na skapan bod

Ок. Од вакви ко тебе неможиме да напредуваме

--- надополнето ---

Гледана ти е ? Дај линк да ја симнам?

Ок. Од вакви ко тебе неможиме да напредуваме

Да го мокрам најдобриот светски тренер кој незнае да постави против игра секогаш кога ке се соочи со силна екипа. Кукавица ака пичица, па мора да ја расте тревата 3-4сантима повеке од вообичаено. Џабе се сите зборувања на оваа тема.

Иронично е што константно лае за некакви судиски фаворизирања, а самиот беше закопан од свој играч Марсело, кој му признал на Алвес дека немало старт за пенал.

Останува да уживам во преостанатите 3(три) класико победи на Барселона.

Да го мокрам најдобриот светски тренер кој незнае да постави против игра секогаш кога ке се соочи со силна екипа. Кукавица ака пичица, па мора да ја расте тревата 3-4сантима повеке од вообичаено. Џабе се сите зборувања на оваа тема.

Ајде ти и сите што зборувате за Мурињо дека е пичка затоа што поставил дефанзивна тактика, кажете друга тактика со која ќе и се спротивстави на Барселона ?

Ајде ти и сите што зборувате за Мурињо дека е пичка затоа што поставил дефанзивна тактика, кажете друга тактика со која ќе и се спротивстави на Барселона ?

Па нели Барса не е најјака? Нели они не се од друга планета?? Нели не го играат најубавиот и најдобриот фудбал во моментов?
На таква екипа ќе и се спротистави како и на сите други оти нели Мурињо не игра дефанзивен фудбал? Нека нападне па шта буде нека буде:toe:

Мадриѓани ни сами не знаете што сакате.
Пс од колку се игра во среда ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom