Кој е подобар ,,Х'' или ,,Y'' [Овонеделен дуел: Жулио Цезар vs Петр Чех]

Овонеделен дуел:

• Вкупно гласачи
    99
И оваа е една од темите која со самото поставување на анкетата се знае како ќе заврши епилогот.
Зарем мислите дека постои некој играч што е подобар од некој си друг играч од Манчестер Јунајтед?
Признавам, цел среден ред на Челзи е подобар од Керик. Другите тешко.

И цел напад на Манчестер е подобар од Анелка...

Да бидеме реални, моментално и Евра и Кол се далеку од нивната форма. Е сеа ... за тоа кој е подобар, јас ќе речам Евра затоа што е многу подобар во дефанзива за разлика од Кол. Во напад и двајцата се одлични, имаат добар центаршут, понекогаш знаат да изненадат со добар дриблинг, удар од далечина.

Марсело е кока кола за двајцата ако гледате моментално. Ама иако ми е најомразен играч од сите, сепак Ешли Кол е најдобриот лев бек откога гледам фудбал.

Признавам, цел среден ред на Челзи е подобар од Керик. Другите тешко.

Друго е ти шо признаваш , а друго е Керик .. Ај да видам шо ќе кажиш за неговото играње вчера? Дали имаше некој подобар од него на средина од Челшит?

ja mislim deka eshli nema da pobedi poshto che pobedi evra i toj che go tera eshli na izguba.chao
Браво!! :):)

Иначе, гласав за Евра, нормално навивачки пред се.. Тука некаде се и двајцата, секој си има свои предности и неможе да се каже кој е поарен.. И двајцата се супер леви бекови, можеби и најдобрите во светот, заедно со Марсело.. :)

Kol nekoe vreme bese najdobar vo svet, sea ne pratam mnogu angiska

Не дека Евра е слаб, али Ешли не ми го чепкајте.

п.с. Како бе Ешли слаб во дефанзива?:kesa:

Не дека Евра е слаб, али Ешли не ми го чепкајте.

п.с. Како бе Ешли слаб во дефанзива?:kesa:

оти сосила се прајш удрен?Ами киксот на Ешли кол со сандерленд коа му подари гол на Велбек? Ах беее на овие години и уште на мутав се прајш срамота е ... :smir:

Аууу ги доболе Манчестеровциве. Не велам не, катастрофални грешки може да му се случат на секој фудбалер, али клипчево што го постирав секогаш ми се мота низ глава кога ќе се спомне Евра. Пак ќе кажам, не викам дека Евра е слаб, арно ама Кол е подобар и бидејќи имам тооолку многу години се сеќавам како ги изигра првите две сезони Евра во Манчестер.
И да, на реваншот играше Видиќ и Манчестер изгуби 3-0.

Двајцата се надвор од нивното ниво на кое можат да бидат, не гласам за никој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom