хе,хе кај најде во оваа црква да се крстиш татаролики..:icon_bigg
Ја собрав од зелено пазарче ,продаваше чорапи блгарско штрикани ....праша за превоз...и дали идам накај Драчево....не идев ама бензинот испод една чрвена стандарна тарифа за блгарка... циментара го поддотвори позорот ...и било вруќина,,,не стигнавме до стаклара го утнав “случајно“ менувачот и ја зграбчив за едниот “крак“
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
,ма мува не ја лази . Веќе кај Пинтија со прстот правев проценка дали е “чиста рунска волна“.....патот за Драчево го утнав па скршнав десно за Батинци ,а од кривината прстот ми пропадна во “тази дупка“
,поред Батинци до Марков Манастир го стисна со пична жила и не го пушти.
Сцена : поред Маркова река дрво , и викам фати се за дрвото и соблечи ги гаќите ....а она како Ванѓа видовита одма погоди ...па ти искаш да ми го набуташ ....и и го набутах .Србите викаат : шта да радим ,дали да га вадим ?...додека ми текна истресе се у нутра ....еби га...Што се случи со неа не знам ,ама дека се фанало сега знам
ПА СИНЕЕЕЕЕЕ ТИ ЗНАЕШ И НА КОМПЈУТЕР ДА ПИШУВАШ ,КОЛКУ СУМ СРЕЌЕН ДЕКА СЕ ФАНАЛО И ИМАМ СИН ЕВРОПЕЕЦ
АМА НЕ СУМ ВО МАРКОВ МАНАСТИР ,ДОЈДИ СИ ПРИ ТАТЕ ВО ШВЕДСКА ....ПЕТ....МА НЕ ПЕТ ,ДЕСЕТ КИЛА КОМПИР ЗА МАЈКА ТИ КЕ ТИ ДАДАМ....