David Guetta во Охрид, официјално - 01.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па ќе рипне пивото по кафичите.

Ќе зејме Каменици од 2 литра и на тротоар на Туристичка да не се тераме на гужвата :toe::pos2:

Иначе,ОК е и Гета ко не можат некој поанонимен ,да не речам понекомерцијален ,ама нели тогаш нема да им се исплатит.А за Гета им е сигурна публиката з'ш пола публика му чула по 2-3 песни и сега ќе дојдет оти се 'биг фенс' ;истата ситуација како на многу други концерти :tv:
п :baeh:

Постојат диџеи и `диџеи`. Овој е од вторите.:)

Ама за среде лето во Охрид се носат „диџеи“. Леле кога ќе ми текне дека и шуто и рогато отиде кога тој настапуваше на Саем... На моите драги луѓе им велев да не идат, и тие што не ме послушаа подоцна се покајаа.

ја отидов на саем и тоа ми е у топ 5 најлоши журки , ја преседов надвор зашто внатре неможев воздух да зеам тапа си пројдов и до ден денес ги жалам 1000 денари , некоја блуза ке си купев уште ке ја носев :)

i ja bev vo saem KATASTROFA BESE !!!! ne idem pak kaj David Guetta ....i ako e eden od najdobrite DJ vo svetot daleku e od Tiesto,Armin,Carl i dr !!

Јебеш Гета јебеш све од клабинг у државава у претстојниот период... некој за ова да не е заинтересиран. И башка друго, влезници на минатите Dance Weekends биле од 50 до 80 леи... у евра околу 12 - 19 евра.... сеа видете сакате Оритско енѕеро или морееее.... :) И друга ствар..... more artists to be announced човече!

Јебеш Гета јебеш све од клабинг у државава у претстојниот период... некој за ова да не е заинтересиран. И башка друго, влезници на минатите Dance Weekends биле од 50 до 80 леи... у евра околу 12 - 19 евра.... сеа видете сакате Оритско енѕеро или морееее.... :) И друга ствар..... more artists to be announced човече!
Не брат. Завршив јас со идење на транс диџеи. Ем не се веќе интересни, пошто прават различна музика од порано (полоша), ем сите ми се исти; репетитивни. После разочарувањето на PvD реков не давам веќе пари за транс диџеи, а овдека е пак он во line up.

После разочарувањето на PvD реков не давам веќе пари за транс диџеи, а овдека е пак он во line up.

Без разлика дали е pvd овдека, битно целиот евент е 1000 пати боље отколку Гета у Охрид, и за околу 1000че добиваш 2 дена жур, а у Охрид го добиваш Гета. :)

Гледам го навредувате David Guetta па место него нека дојде Цеца , Јелена Карлеуша , Миле Китич што викате а може така :pos2:

David Guetta е уште една одлична реклама за Охрид замислете кога некој од странциве ќе види понуда за Охрид за летово : David Gueta , Carl Cox, и ред други диџеи и познати фаци во светов - Ќе се разочара :P

Гледам го навредувате David Guetta па место него нека дојде Цеца , Јелена Карлеуша , Миле Китич што викате а може така :pos2:

David Guetta е уште една одлична реклама за Охрид замислете кога некој од странциве ќе види понуда за Охрид за летово : David Gueta , Carl Cox, и ред други диџеи и познати фаци во светов - Ќе се разочара :P
не правам никаква разлика помеѓу болдираниве, а компарицијава со Охрид понудата и странците ти е . . . :nesvest:

Мене ако ме прашуваш летово Охрид барем засега нуди катастрофа програма, а странците барем имаат колку толку укус, само на нашиве им се пласира шитот и шо е најтрагично од се, се палат бе, тоа е македонскиот крем.

Така да не планирам ова лето да тркнам натака, само безвредно потрошени пари.

А Cox, е тој малце од малце го вади Охрид од гомната, ма да и тој ваљда рѓосал досеа... незнам шо праи чоекот денес.

StormRage напиша:
абе остај то... Moby вреди за сите таму... :) тој ќе го прајт покољот има кичми да се ломат на Feeling So Real :)

Па богами Moby е јаготката на шлагот на цел евент, и тоа Live... :drk:

Така ,така само јадење бурек за Охрид пред одење таму. :pos2: А некој погоре рече Гета со Цеца и слична турбо компанија бил исто рамниште???:uvo:
Преку ваквото од форсирање на таква срање музика (Цеца итн.),можда Гета не е некој јак диџеј,ама споредување со Цеца...Неспоредливо подобро е негов настап.Да бидиме реални,покомерцијалното е подобро продавано - спореди ги бројките на Кокс и Гета на ивентите на Фб :nesvest:

Човече Цеца има поинтересни песни од Гета бе.... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom