Целосниот клип:
- Како ви се допаџа студиово? Вчера газдата го реновираше фрли 100 марки, па решивме и фризерница да го биди.
- И ти вига, како заплива во овие музучки води (?!) И овој: Па ко мал ме фрлеа од Камени и сакаш нејкеш, ќе пливаш
- Оваа: Тоа што е добро сеуште трае (?!?!!?! КОЈА ИЗЈАВА МОЛИМТЕ) И ја препира ногата демек нови хулахопки купила од кај рамче циганот.
- Оваа: Не се сечавам дали спомнав, и овој, да да спомна како не.
- Пак оваа: Како започна ти со ова дткањево, ова де мислам играњево ко педер?
- Епа видите вака, значи како мал дома татко ми на кларинет ми свираше и така почнав да играм.
- Оваа: Нели школа имаше за тоа педерчињата шо играете таму?
- Овој: Ддда-еппа-тоа школа да имавме отворив, се вика фрајстепс, се танува Ип оп, и аренби.
*Следи песната, да го имаш да го примаш моме младо.
- Албумот намаса еве го видете пари фрлив, нели сепак nigga wanna be (wigger)
- И оваа божем ретардирани сме ние па да покаже дека стварно бил на масата.
- Два пати имавме настап ние, еднаш пред, еднаш после 12 и дома ме караа касно сум останал.
- И после следи гробаров, сурат кашкавал.
- Колку често е побарувачката на ваши настапи? (!!!) Божем кромид на пазар продава.
- Епа види вака значи, има многу, она, шо стварно сне ги, памтам, ако ги имате запамнето (!!)
- Досега сме настапеле насекаде, абе всушност цела македонија, значи.
- Одиме ние за наш кеф, не за пари.
- Кај нас не се слуша, не дека не го слушаат, ама не се слуша толку (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EPIC)
*Девојкине од спотон, 4та смена у ЈСП работат ради лепота. (ФРАЕР ВРЕДЕН!?! :/)
* После циганон ја не го коментирам веќе, срам ме фана.
- Песна напрајфме хит ќе биде летово, Т-Паин, Лил вејн таков стил, само белци ние нели...
- Ваша телевизија уште од почетокот ми ги подржва, многу јако раперишче сум.
- Спотот нема крај, на крајот пишува дека продолжува ! (ОВА БЕШЕ КРАЈ)
ps. Саатов шо му е на рака и фармеркине од спотон навака не ги слекол.
И спотот.
Аднан Куртов, е не!