- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
Добро ,би почнал од so shut up от.I like it.
Shto ako se gradi od krov? Barem se gradi neshto, drugite vladi ni toa ne go postignaa, a ne deka bea neshto poshteni.
Mnogu kje bide ubavo
Mnogu ulici gi renoviraa, za Ilindenska bravo, preubavo izgleda, se otkrija preubavite kukji na ulicata.
Gradov barem kje lichi na neshto...
--- надополнето ---
You don't even live here...so shut up
You'll be fine anyway, gradenje ili ne gradenje.
Знаеш ли ти колку долго ке бидам во странство ,дали имам фамилија во Скопје и за крај ако може ...од кое село се дојдени твоите ? ...ама искрена биди “скопјанке“
Ако ја свртиш топката од другата страна ,а не ја вртиш него и ти си со истиот црно бел чип, можеби би прашала како се гради овде на запад ,каква транспарентност имаат тие што го плаќаат сето тоа,ете ти шанса и да научиш нешто а не да копираш селски фрази во стил не си тука што те заболе и сл.
За крај ,можам да разберам дека ти у ствари и не можеш да правиш било какви споредби затоа што немаш друго видено ,ниту пак знаеш кој што правел во минатото......со еден збор комплимент ти дадов за црно-бела затоа што ти си за жал само една од тие две бои.
п.с. ако мислиш дека си “ИН“ што пишуваш англески ке ти кажам дека за мене тоа е шит, и во иднина обракај ми се на македонски