A ova kao proveruesh matematicki od koga sum ja u rapot,kao demek nesto krijam i lazam : ))))))))))))))))))))))))) ooooof covek ne nauci da ne se zamarash so tugi zivoti i ne nauci : ))))))))))
Aj da ne si go zamaras mozokot tolku da ti gi skratam matematikite
Protiv Site postojat od '91 megutoa ne pod toa ime,bile decinja koj sto se zaebaale so kasetofoncinja i sintezajseri vo toa vreme,a kako Protiv Site postojat od '96 godina i sostavot e samo Dzaka i Taz i odsekogash bil toj nema prvobiten vtorobiten
i imaa po 16 godini,a toa e istata godina koga jas pocnav da se druzam so niv bidejki ziveevme vo isto maalo,so Taz sme zgrada do zgrada i do den denes,a Dzaka se preseli vo drugo maalo odamna,i za matematicka informacija imav 12 godini
i oni dvajca se edni od najbitnite luge koi sto me naucile i navlekle na rap,a konkretno na rap prvobitno se popaliv dodeka seuste imav 10 godini vo '95 preku emisijata "YO MTV RAPS".Kako i da e,a kako LEGIJATA so prvobitnata DESET clena postava postoime od 2000 godina i togas imav 16 godini,denes veke bi trebalo da presmetash bez da ti kazam deka imam 26 za nekoj mesec 27
....taka da toa ti e toa,DO THE MATH
P.S.Iskreno ne znam kako si dosol do nekoj zaklucok deka Protiv Site bile nekoja si prvobitna postava,pa uste i zgora na toa i MENE si me stavil u nea,kako da ja negde sum rekol deka sum bil vo PS i deka sum tvorel od '91 : ))))))) a iskreno u celiov muabet SRAMOTA e da ne znaes koj se i koj bile Protiv Site a celo vreme trubis ko da si nekoj ekspert za underground hip hop,pa uste osobeno i makedonskiot sto go stavash Dzaka vo sekoj tvoj muabet : ))))) Pozdrav!