Почит и до тебе , браво и една голема поддршка за сетот тоа кое го работиш...На кратко, колку да не се тетеравиме тука за да читаат сите, ВИДЕОТО кое е пастирано на отворенава тема, е само ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ кој СЛУЧАЈНО го пронајдов, значи не се ангажирани луѓе, екипа или камери за да се сними сето ова. Видео материјалите на крај испаднаа дека се снимки од МРТВ, односно материјали кои биле снимени истата вечер на ХипХоп наградите..Ништо лошо не направив, ТУКУ, ова е само едно мало делче, МОЕ ПРВЕНЧЕ, кога зборам ПРВЕНЧЕ, мислам на едно обично видео со СОЛИДЕН КВАЛИТЕТ! Мое прво видео со кое пробувам да дадам еден мој печат, еден мој РЕПРЕЗЕНТ за тоа што го работа, сосема скромно и обично видео. Кога ќе погледнам јас назад, или сите оние кои ме знаат, познаваат или работеле со мене, ќе ти кажата дека беше редно барем какво такво ВИДЕО парче да извадам за да види публиката..Почетоците мои се одамна..Зборам пред некои 7-8 години..Никаде не се пикнав, никаде не се продадов, и никаде не си го ветив газот за да ме пуштаат по ТВ и да ме прават фаца. Кога веќе достигнав степен, пред 2 години да ме поканат на WBBB , каде што бев директно НОМИНИРАН без КВАЛИФИКАЦИИ во група со едни од најдобрите Beatbox-eri во светот. Поднесов барање во министерствава за спонзорство од заебани и никакви 500 евра, ме одбија, и со тоа ја заебаа и Македонија. Не е битно, сакам да кажам, кога тоа не беше, верувај ништо не очекувам. Организаторот на цел настан германецот, Адриен Зицак, ми го кажа следново , цитирам : Жал ми е што си жител и граѓанин на една таква држава, да можев ќе ти помогнев, но само ако си тука , треба да се заангажираат твоите власти и надлежни министерства за тоа какви луѓе има вашата држава, мене ми е жал што нема да бидеш дел од овој голем спектакл, но не ми е жал што имав чест да запознаам и стекнат пријателство со еден подобрите светски талентирани Битбоксери. завршен цитат. Тоа е тоа пријателе, јасна ми е твојата поента, и сосема се согласувам. Рани куче да те лае работава. Фала ти на убавите зборови и на критиката. Биди поздравен и се најдобро !