Еве ново ново спотче на нашава хип хоп сцена!
Одличен ритам, дечкото е за поштување, има историја со музикава во Македонија, се сеќавам уште на времето, 2003та концертот кај нас во Струмица што го организиравме и они настапуваа, одржувавме контакт едно време, пред година дена се видовме на кафе во Скопје, збореше за планови, и не ме излажа. Добра песна во секој случај. Ме интересира чија продукција е. Гледам на маицата му стои логото на Арена Рекордс, која се си мислам оти се распрадна. Могуче е Столе (Човекот Х - Екс Клан Исток/Арената) да му ја има правено, братучеди се мислам и нема зашто да не му помогне.
Ајде сега стручњаците да ги опитам малку.
:icon_eek:, Уште еден еклер синдром...
Што е сличноста на Пикси и Слаткар, освен дека датираат одамна во рап музикава? Или пишуваш само колку да си видиш пост меѓу другите?
Овој ептен безвеза ебаго :pos2:
И ти ми делуваш ко да пишуваш само за да си видиш пост. Тропање канти. Образложи зашто е безвеза.
Хип што? :/:
Ова е оној Игор а.к.а Пикси емси? :nesvest:
Кој спот еј.. Тејк дет денс групата од Свети Николе? Конкуренцијата на Брејк а лег..
Ја стварно се надевав дека дечково од 2 и пол декади ќе знаел да направи подобар избор.
Имаа право кога викаа дека повеќе рапери во Македонија, отколку невработени.
Извини што се труди некој и што неможе да плати "професионалци". Малце на земја спуштање и може ќе ти текне за што се работи. :wink:
А, да, што е за тебе, уствари на што мислиш кога велиш "подобар избор"?
И може точно е дека има повеќе рапери отколку невработени, ама точно е и дека има гомнојадачи колку рапери и невработени. Ај со здравје.
znam samo deka ova im e 2 spot i deka imaat nekoja povrzanost so cista
koj znae poveke neka pisi ovaj spot i ne e taka los kako prviot
Спотот е ефтин, студиски, ништо посебно, ни песната не е според мене добра, ко да фали нешто, празна е. Првиот спот а и песната (Наше време) им е многу подобар/а, а за песната "Лош ти е зарот" требало да напраат исто видео запис, се ми се чини оти е најдобра песна од нив.