Хип хоп културата во Македонија

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.788
Поени од реакции
11.355
Затвори си го шупчето и не пишувај повеќе.
LOL Брат, ова типично раперски...што би рекле тренсерине затни си го ликвидниот анус и оди у три лепе шиви :pos:

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Neli svativte deka vo ustavot vo clen 24 od stav 56 pod tocka 33, e utvrdeno deka sekogas, i vo sekoja situacija i bez razlika na okolnostite, STREET DANCE treba da ja ima sekogas posle sekoj post, i sekogas nejzinoto mislenje da bide posledno...
A vo slucajot za toa deka go omalovazi Piksi e tocno .... ubavo se vide .. a sega kako gluses vo fak saka da go izmeni svoeto mislenje bidejki vide oti Piski sepak ima fanovi koi go poznavaat ... bidejki nie sme so rapot 10 godini ... a street ... ne e ni vazno ....

samo me interesira kolku li e grozna... daj neka stave slikicki ???? da videme so entitet se krie pozati ulicniot tanc ....

urban spirit ..... urban shit .... decava ziveat vo filmovi ...

hahahah .. abe ova imala sliki be hahahah .... jasno e sve ...

samo ej ulicno duhce ..... imas super grozni listovi ;)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Neli svativte deka vo ustavot vo clen 24 od stav 56 pod tocka 33, e utvrdeno deka sekogas, i vo sekoja situacija i bez razlika na okolnostite, STREET DANCE treba da ja ima sekogas posle sekoj post, i sekogas nejzinoto mislenje da bide posledno...
A vo slucajot za toa deka go omalovazi Piksi e tocno .... ubavo se vide .. a sega kako gluses vo fak saka da go izmeni svoeto mislenje bidejki vide oti Piski sepak ima fanovi koi go poznavaat ... bidejki nie sme so rapot 10 godini ... a street ... ne e ni vazno ....

samo me interesira kolku li e grozna... daj neka stave slikicki ???? da videme so entitet se krie pozati ulicniot tanc ....

urban spirit ..... urban shit .... decava ziveat vo filmovi ...
Нашол кој да кажува за живеење во филмови.
Еве дааа, сакам да сум последнааааааааааааа !
Сакамммм да реплицирамммм.. сакам да јадам гомнааа..
Го испоплукав Пиксиии и сега сум сита.

И се обидував да се прикријам со таквите како вас кои не разбираат што пишувам. Тупење зашто сум напишала дека Пикси можел да направи подобар избор за танчерската екипа.
Иди лечи си комплекси на друго место, изгледа премногу сум ти интересна што секад ме ставаш во муабет.
Да не сакаш на кафица да идеме, да ти оставам контактче ..да ти ја задоволам желбата да ме видиш како изгледам? :pipi:
Јас не се кријам од никого, бачко. А ни своето мислење.
Ти ако читаш наопаку, твој проблем.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Јас сум единствениот што ја почитувам Стрит Денс ваљда. :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
Брака

Добри ствари прочитав горе (не сите)

Јас само би кажал уше нешо имаме добри талентирани цртачи и добри рапери (не се сите фала богу)и имаме јак народ шо знае битбокс.

Секогаш може подобро...секогаш може ама некои луге стварно го брукаат хипхопот бо нашава земја, од кој било аспект да го глеате.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Одлично!

Семплувал од Тетовирање (кој патем, моментално оди на Алфа ТВ), царски!

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Кацар, кралот на андеграунд сцената.

Andrejnalin

Резонатор на хармоници
Член од
4 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Одлично!

Семплувал од Тетовирање (кој патем, моментално оди на Алфа ТВ), царски!
Всушност Анакреонт xy (авторот на музиката) го има семплувано тоа. Да нема забуни.

Andrejnalin

Резонатор на хармоници
Член од
4 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Не бе, не се вознемирувам, само да појаснам :D Фала за коментарите и почитта.

Kajgana Shop

На врв Bottom