1700 traki?! Sea vaka da ti kazam peer.. 1700 ako imas i nekoj epten nekvaliteten i fegetski rap.. Zaso 1700 traki tesko deka ke se soberat od stvarno kvalitetni artisti..-={K-O-R-U-N}=- напиша:ja na HDD imam okolu 1700 MK RAP mp3, samo MK RAP, pa koj saka, neka pise, ke mu pratam! Inace, spored mene, MKD ima najkvaliteten rap od balkan, a Amerika moze pepsi da ni nosi! Naseto e realno, vistinito, so premnogu pametni rap artisti (АГО, Џака, ПикиСипи, РНС.....)
Браво за темава!
Поздрав!
Ти труе устата на гомна, гласот ти се губи!
Како нема кога од лижење газови, СЕ УБИ!!!
А Г О
И сега едно прашање до тебе. Што е за тебе рап група? Човек кој што рецитира а има подолго име(Р.Н.С), или збир од групи и соло рапери(темната страна)????????? Ај чил малце бе размисли што пишуваш вака не се срами сега....Иначе бек ту д топик. ЧИСТА ОКОЛИНА како први така и најдобри олд скулс си е олд скул, САФ исто така ѕверови да бидеш предгрупа на ДАС ЕФЕКС т.е. да имаш заеднички концерт со нив е нешто најдобро што може да му се случи на некој. Иначе у задњо време ГРИН АУТ се доста добри (Рнс, ЛД пистолеро и Брус) растураат ама се нови и нема ништо излезено од нив освен нешто шо се шири по народ ама не е тоа тоа кога ќе излезе ќе се покаже најдоброDevil-King напиша:Спрема вас која е најдобрата македонска рап група и највише придонесла за хип хоп сцената у македонија....