[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Јувентус, една од екипите што добро се снаоѓа во дерби натпревари! Сварно ние би можел да предвидам, можда малце повеќе ме влече према победа на Милан

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
фОРЗА јУВЕНТУС тука сме како навивачи, а на да покажеме мускули кој е похрабар :smir:

П.С Мирен Ок не барај нешто што недајбоже да те снајде ТАКА ДА :back:
Togas pogazi respekt, a ne da spominjas glavi.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ајде кој е за кладба (аватар, потпис и тајтл) нека се јави на рецепција :tv:

М

Мартин`

Гостин
Ајде кој е за кладба (аватар, потпис и тајтл) нека се јави на рецепција :tv:
Ајде јас.

Тепа Јувентус ти ми даваш слика за аватар и тајтл (по твој избор) еден месец, во спротивно ако тепа Милан ти носиш аватар и тајтл 1 месец. Договорено ? :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Важи важи Х2 за тебе, ама 1 година аваТар и потпис по мој избор Ок ДОГОВОРЕНО??????????
Еден месец ќе мора да го одступиш аватарот на Докторот заш иамо више кладба ако не пројдат сите италијански екипи у ЛШ !

иначе останатите 11 месеци ги имаш, али само аватар, у потпис клади се со некој друг !

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
Еден месец ќе мора да го одступиш аватарот на Докторот заш иамо више кладба ако не пројдат сите италијански екипи у ЛШ !

иначе останатите 11 месеци ги имаш, али само аватар, у потпис клади се со некој друг !
ОК 1 месец авТаар и потпис ДОГОВОРЕНО!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ајде јас.

Тепа Јувентус ти ми даваш слика за аватар и тајтл (по твој избор) еден месец, во спротивно ако тепа Милан ти носиш аватар и тајтл 1 месец. Договорено ? :)
Диал :)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Типувам на победа на Милан...во боље форма сме и мислам дека минимално ќе славиме против Јуве... со цела почит кон противникот :smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Сака некој кладба во аватар на 6 месеци ?

Kajgana Shop

На врв Bottom