Фан Клуб: Интер

Предност има Интер пошо самиот Санчез изјавил дека сака да продолжи во Италија да игра,па тука треба да ја бара Интер шансата да го доведе,Марига нека им го дадат,бидејќи наводно Бранка испратил понуда за Фернандо од Порто,кој игра на иста позиција со Марига мислам,но е технички попоткован од Марига и може да повлече напред.
А пошо и Асамоа ќе си оди од Милан,кој е ист тип на играч како Марига,Удинезе би требало да се согласат на оваа зделка и двете страни ќе бидат задоволни :)

Ама мамата,Ливерпул бил сериозно заинтересиран за Еден Хазард,23 милиони евра понудиле за него,а Лил пак,сакале да го пратат во Интер,ако Интер покажел заинтересираност за него.

Се на се,летово ќе биде ептен бурно за Интер во поглед на трансферите.

Заборавив,Бешикташ понудиле за Мајкон 28 милиони евра :)
Доста ви е Санчез вас. А Лил ќе го пратат секаде од каде што ќе добијат најдобра понуда.

Доста ви е Санчез вас. А Лил ќе го пратат секаде од каде што ќе добијат најдобра понуда.

Ако го земеме Санчез сум задоволен ама нема ништо официјално, тогаш Хазард нека иде кај вас :)

Ако го земеме Санчез сум задоволен ама нема ништо официјално, тогаш Хазард нека иде кај вас :)

Средете бе побрзо и ќе има многу задоволни страни :)

Читам и на форумиве за Интер што се,повеќето корисници го сметаат Санчез веќе за играч на Интер,а се шпекулира и за Банега од Валенсија,јас би сакал да се доведе искрено,играч налик Занети и Камбијасо,борбен,остава срце на терен,но повеќе технички поткован е од останативе двајца.
Прва цел е Санчез,потоа Фернандо и за крај Банега и Монтоливо,од овие четворица,тројца да се доведат,одлично ќе биде :)

Читам и на форумиве за Интер што се,повеќето корисници го сметаат Санчез веќе за играч на Интер,а се шпекулира и за Банега од Валенсија,јас би сакал да се доведе искрено,играч налик Занети и Камбијасо,борбен,остава срце на терен,но повеќе технички поткован е од останативе двајца.
Прва цел е Санчез,потоа Фернандо и за крај Банега и Монтоливо,од овие четворица,тројца да се доведат,одлично ќе биде :)

и Ван Дер вил десен бе и топ :pos2:
него Ме2 и Росемберг дај побрзо договорете се не не држете во неизвесност :)

и Ван Дер вил десен бе и топ :pos2:
него Ме2 и Росемберг дај побрзо договорете се не не држете во неизвесност :)

играат многу менаџер и сеа овај росемберг си мисли негов е ливерпул и така..

Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Не се повикани Снајдер и Цезар.

Не се повикани Снајдер и Цезар.

И Мајкон и Камбијасо...

665ac.jpg

Да, сега приметив дека и нив ги нема. Цезар и Камбијасо се повредени, исто и Снајдер не бил подготвен за утре а Маикон е изоставен бидејќи е суспендиран за финалето од купот, па Леонардо сака да ги испроба играчите кои ке му бидат достапни за тој натпревар.
Само се надевам дека Кутињо ке добие шанса пред Карја, или можеби Пандев.

кога го играме финалето со палермо ??

Некако не ми сте активни во последно..зарем никој досега да не го спомени овој историски ден за нас кога пред точно една година ја освоивме долго очекуваната ЛШ и го кренавме пехарот со големи уши.....!

Inter-Milan-UEFA-Champions-League-Winner.jpg

:)

22.05.2010 не се заборава :)
Ето денес го игра 100 натпревар за Интер, има 51гол постигнато.

играат од 6 и од 8:45 на Телма кои утакмици ќе ги даваат ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom