Дај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!111oneone
Нани + 40м за Снајдер? Прегледај го приврзокот 42266 :poss:
Де бе, Ферги може е мн стар ама до толку мозокот не му е изветреан, 100%.
Малце по реално да збориме, straight swap Nani - Sneijder, сум за.
Да де, ама сепаре за нас од КГН да резервирам, на тоа мислев. :wink:Ја веќе мислев дека е резервирано,над 80 луѓе имаат потврдено дека ке присуствуваат!
Не сфаќам како можите да им верувате на некои посрани медиуми , па глем и го навредува Ферги , а шо мислиш ти ферги нафта пија а? Нани е главна алка на манчестер јунајтед , никогаш не би го дал за Снајдер за еден играч кој е 25-30 години ... Т.е. ферги никогаш не плаќа големи суми за играч и плус да се додади играч .. Сер Алекс Фергусон произведува играчи , а не купува ГОТОВИДај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:
Како што ќе ни е Нани? Па ако не ни треба Нани, зашто толку го бараме Санчез, ист профил играч као Нани ?Дај жити се објасни шо ке ни е Нани?Па уште замена за Снајдер...:nesvest:
Не знакм зошто не би ризикувале... Шансата за скудето е уште помала. Треба да очекуваме 2 кикса на Милан а Интер да победи се до крај што е тешко изводливо во последните неколку кола. Борбата за скудето воопшто не зависи од нас, зависи како ке одиграат Милан и Наполи до крај на сезоната.Не знам зошто би се ризикувало со првиот состав да се оди во Германија, навистина ептен глуп потег е, како прво нема теоретски шанси да дадеме 4 гола а да не примиме ниеден, како второ тие 0.1% што ги имаме да освоиме скудето, ке пропаднат ако се повреди некој од играчите, еве пример Ранокија или кој и да е од стандардните.
Него ме интересира што мислите за новата шпекулација, Нани + 40 милиони за Снајко? Или јас не разбрав добро од преводот на гугл тренслејт од ита на анг, или Ферги полудел на старост![]()
Ко да не мрази нас од кајгана, па позади стубче не стаи^ Резервирај само овој пат нека биде некое од тие што се во средина,да не си кршиме врат пак ...![]()
Види го ударот на Ибра и ударот на Киву и многу работи ќе ти се разјаснатјаσѕση€ја , сакаш да кажеш нешто или?
Од Ибра беше различен ударот? Поблаг беше или на неќење беше?
ЛОЛ
Да да,море ако биде ладно времево нека планира внатре да се гледа,не мислам да тресам клинци таму !Ко да не мрази нас од кајгана, па позади стубче не стаи![]()
чичко ти да не ја сонувал Баерн - Интер ??? Зашто ја знам еден Крафт.. а тој брани во Баерн не во Шалке:pos2:Не дека е некоја мн битна работа...ама мене ме изнасмеа
Сега праев со чичко ми на Скајп муабет...легнал да спиет на ручек,и ја сонвел утакмицата интер-шалке реваншот.Било 3-0 за Интер...и 90 мин милито и Крафт 1 на 1.....и нормално ко во секој сон,Милито промаршвит.И овој во спиењето почнал да лелекат,стрина ми се уплашила,мислела инфаркт дека го мавнало...........Мене ми остана в ум "сонскава" прогноза......па да видам дали така ќе испаднит!
![]()